Nafta üks must möks kõik. Pole vahet kas tuleb venest või saudist.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustOot Chelsea kutid supportivad Shityt? hmm mingi Money supports Money thing?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustOot Chelsea kutid supportivad Shityt? hmm mingi Money supports Money thing?
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustMa ei tea milline täiemõistuslik ManU, Chelsea või Arse fänn peaks tahtma näha Liverpooli tiitlivõitu ...
E: kuid sellest saan küll aru miks city kõige neutraalsem tundub kõigile, eestis praktiliselt fänne polegi juSome say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustMa ei tea milline täiemõistuslik ManU, Chelsea või Arse fänn peaks tahtma näha Liverpooli tiitlivõitu ...
e: suht lame on ikka sellist asja kuulutada, isiklikult mul jumala pohl kes selle võidab kui ise ei võida.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Ei tunne ega ei ole kunagi tundnud ühtegi City fänni, seega see meeskond jätab mind täiesti apaatseks, küll aga kogu minu sotsiaalne suhtlusringkond on täis Liverpooli, Arsenali või ManU fänne, ning peab tõdema et nad on kõik äärmiselt lugupidavad inimesed kui jutuks tuleb meie lemmikklubid. Foorum on aga veidi teine maailm, kus saab ennast anonüümselt välja elada.
GO CITY!
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postituste: suht lame on ikka sellist asja kuulutada, isiklikult mul jumala pohl kes selle võidab kui ise ei võida.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustStiivi G nii ei arvanud....Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustKuule ausalt, püüa nüüd olla eksole. Homme kaine peaga foorumisse tulles võib sul endal veidi piinlik hakata. Juhtunud ka minul, et läheb veidi lappama
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustMõistus ja pea täiesti kaine. Kahju muidugi, et väike banter niimoodi hinge kriibib.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustMis siin täpsemalt hinge pidi kriipima?
Kommentaar
-
Eino siin ei ole isegi midagi mõelda...
City paneb see hooaeg selle krempli kinni ja ongi kõik. Ei imestaks absoluutselt kui Liverpool veel punkte kaotab. Mul ei ole 'Pooli vastu miskit, kuid fakt on see, et neil on umbes 19,763 korda suurem pinge peal see tiitel ära võtta see hooaeg ja see ei aita ikka absoluutselt neid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar