Delphil oli minu teada min fee lepingus kirjas (8 mil raheemi) ning seetõttu ka nii odavalt. Ja karta on et see suurelt seotud Benteke tulevikuga. Enda ütlused tegi hetkel kui Benteke oli jäämas, kuid nüüdseks on Pool ka tema min fee'd välja käimas ja mees lahkumas. Sitt olukord Villale muidugi, aga City saab korraliku mehe endale. Ei usu et sealt päris pingipoiss tuleb vaid rohkem Milneri tüüpi variant kus mänguaega talle jagub täitsa normaalselt. Eriti kui vaadata millised tabureti need Fernand* tüübid on.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustHazard ongi lits ju, hands down.
Mees käis ja virtuaalselt aeles enne mööda poolttosinat klubi. Tsitaadid tulid kas temalt endalt või vanematelt. Üritas ennast kõigiga paari panna, lõpuks maandus Chelseas...
Ma pakuks, et kui mõni žurnalist räägib, kuidas 'liiguvad jutud seoses sinu ja arsenaliga, mis värk on?', siis terve elu jalkat mänginud mitte võibolla kõige haritum 21-aastane naga annab kõige viisakama võimaliku vastuse oma verbaalsete võimete juures, mille ma eespool ka ära tõin. Võin ka eksida. Selline sõim asju täpselt teadmata on veider ja vale mu arvates tho.
/ot minu pooltLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustCity hoiab Inglismaa lippu kõrgel! Stuttgardis poolajaks 0:4 taga
EPL-i hooaja algus saab huvitav olema, eelkõige punavalgele Londoni poolele, sest hetkel paistavad pea kõik peamised konkurendid olema paar sammu vormis tagapool..FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Kompany-Mangala duo jätkuvalt sama kehvake kui eelmine hooaeg. Siiski, veidike head ka. Kui Denayer sisse lükati Kompany asemele, läks asi ka hulkajagu paremaks. Eks saab näha kuidas siis premmis kujunema hakkab. Peaasi, et neid roteerumisi väga palju olema ei saa. Põhjapanevaid järeldusi teha veel vara.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar