Kui ma ei eksi siis kuskilt on silma jäänud ka, et Kompanyga on sisse lastud vaid 1 värav!?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustTundub, et mitte.
Keegi võiks mõne normaalse striimi jagada.
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustSee Otamendi on ikka hea kloun.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustNo tegelt!. Sai löögi näkku ei kukkunud ja üritas järgmist kontakti müüa. Ma ei näe siin küll mingit ebaõiglust. Ei mäleta kes see mängija oli kes lõi, kuid kollane oleks väga pädev otsus olnd.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustEi ole kohe kuidagi loogiline tekst. Huthile annaks niisama esimesel sekundil juba kollase ära teades kui drty cnt ta on, aga seal olukorras oli Otamendi ikka kloun küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustHuth ei löö Otamendit?
https://www.youtube.com/watch?v=7hM31kJANTEСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Otamendi teeb taolist teatraalsust päris tihti tegelikult. Ühel hetkel võib joosta ringi ja bossata oma kaitseliinis ning järgmisel vajub kokku random puute peale. Ei meenu ka juhtumit, kus sellisele käitumisele oleks kaart välja võlutud või muud kasu saadud. Ju ehk lihtsalt vaja elu põnevaks teha pealtvaatajatele.
Aga impotentsus värava ees on soliidne hetkel. Premmi top10 meeskondadest on suudetud võita ainult Watfordi ja CP-d ning, kui mu mälu ei peta, viimane away võit liigas tuli septembris. Suht ime et üldse mingis konkurentsis ollakse.
Sterling oli tubli eile. High five. Aga soenguga võiks miskit asjalikumat ette võtta.
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustSee Otamendi on ikka hea kloun.
Mis krdi lõõk see on? See on häbi jalgpallile. Kuidas see asi ikka nii kugele on arenenud, ulme ikka!Gunner since 97
Kommentaar
-
Algselt postitas manni Vaata postitustSee oli hea huumor. Isegi jaja muigas korra
Mis krdi lõõk see on? See on häbi jalgpallile. Kuidas see asi ikka nii kugele on arenenud, ulme ikka!
Kommentaar
-
Algselt postitas wutt Vaata postitustOli naljakas jah, ja siis näha kuidas Yaya itsitab pihku ja mõtleb mis krdi eit tal kaaslaseks on eepiline maunihaige, tagant järgi peaks karistama sellist uroodi, treeneri poolt 20mänguks pingipeale jätmine oleks õiglane.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar