Läinud nüüd ka Mangala, laenule Valenciasse. Vaatamata kogu sellele negatiivsele haibile saadi omale hea keskkaitsja.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Agüerole 3 mängu bänni siis- http://www.thefa.com/news/governance...nsion-02092016Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustTähtsam uudis mu meelest see, et Yaya ei saa CL'i mängida.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustteadsin, et guardiola feilib, aga et ennast juba alguses perse keerata... poleks uskunud"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustJa jah, ühes teises klubis alustas sellega, et peksis ronnie ja deco minema. Järgnes muidugi ajalugu, feilimise mõttes, eks. Pepi jaok ob suhtumine ema ja isa, küsi ibra käest.
Bayernis Guardiola feilis.
Eks tulevik näitab mis ta citys suudab.
(Mu postitus sai siis tehtud kui keres oli lubatust rohkem promille ja ilmselgelt on aru saada, et yaya mulle väga meeldib, palun keegi tooge mulle maitsevett..)Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustBarcelona tegi Messi mitte Guardiola.
Bayernis Guardiola feilis.
Eks tulevik näitab mis ta citys suudab.
(Mu postitus sai siis tehtud kui keres oli lubatust rohkem promille ja ilmselgelt on aru saada, et yaya mulle väga meeldib, palun keegi tooge mulle maitsevett..)Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustIlmselt sa pole veel kõiki promille välja saanud- 3 Bundesligat, 2 DFB Pokali, 1 Uefa Super Cup ja klubide MM just jõhkrat feilimist ei tähenda....Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustteadsin, et guardiola feilib, aga et ennast juba alguses perse keerata... poleks uskunud
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustIlmselt sa pole veel kõiki promille välja saanud- 3 Bundesligat, 2 DFB Pokali, 1 Uefa Super Cup ja klubide MM just jõhkrat feilimist ei tähenda....
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustSamas siin... nagu mujalgi mainitud siis - Bundesliga ja Pokal on Bayernile ainult kaotada - kui vaadata mis koosseisus ja olukorras ta klubi üle võttis... Bayernis ta eesmärke igastahes ei saavutanud.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustJah, nõus, vähemalt üle CL-i võinuks ta ära tuua; jah, Pepi-aegse Bayerni koosseis oli tugevam kui konkurentidel, aga siiski, nimetada seda perioodi, kus eelpoolnimetet kopsikud saadi, puhtaks feilimiseks.. on natuke ülepingutamine.
Isegi kui sina oleks olnud bayerni peatreener oleks samad karikad ära tulnud mis pepi all.Amorim <3
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar