Algselt postitas gizmoduck
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustAga täiesti tõsiselt, kas Pep ei ole läbi aegade ülehinnatuim treener? Aegade tugevaima tiimiga Euroopas kaks CLi tiitlit, aga muidu alati CLis täielik feil. Või ma olen lihtsalt liiga biased ja tegelikult on ikka väga hea treener?
Oleks ta tõesti läinud tavapärase taktikaga ja meestega peale oleks see Lyoni täna mõnusalt juppideks võetud.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitusthaha sterling get fucked bald fraud, get fucked shity! haha
õnneks shity ple jalgpallile väga palju andnud ka, seega võib rahumeeli parastada ilma, et pahandataks!Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustAga täiesti tõsiselt, kas Pep ei ole läbi aegade ülehinnatuim treener? Aegade tugevaima tiimiga Euroopas kaks CLi tiitlit, aga muidu alati CLis täielik feil. Või ma olen lihtsalt liiga biased ja tegelikult on ikka väga hea treener?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustTuleb 1 miljardi eest veel Premmisiseselt kaitsjaid kokku osta ja 2021 kukutakse samade põhjustega.
Pep peaks nüüdseks olema oma CLi hirmust üle olema saanud a vaevalt, et seda juhtub. Olnud juba 4 hooaega selleks ja ikka sama ämber. Mida kaugemale jõutakse seda küsitavamaks valikud lähevad ning eile oli juba algrivi vaadates aru saada et minnakse mingi kahtlase oma plaaniga peale.
Loodan siiski et tüüp jääb ka pikemaks kui järgmine hooaeg ja ehk joppab ja kunagi paneb täppi ka
Kommentaar
-
Suht naljakas mees see Guardiola. Kui võit kergelt ei tule, siis ei võidagi. Tuletan meelde, et see Lyon tegi Pepile seda kolmandat korda, aga no kui ei õpi, siis mis seal ikka. Overrated."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas Metslane89 Vaata postitustMis ajast Pep kolmese kaitseliiniga harrastab mängida?
Aga kui koosseisud ringlema enne mängu hakkasid eile, oli igal pool märgitud Fernandinho poolkaitsjaks. Olin kindel, et City läheb 3 keskkaitsjaga hoopis. Aga täitsa eba Pepilik kaitsev rivistus.
Kommentaar
-
Manchester City have announced plans to build a statue in honour of David Silva, who is leaving the club this summer
Näitab klubi pikka ajalugu või õigemini klubi praeguste juhtide austust klubi ajaloo vastu. Praeguses koosseisus tähtsamad ninade kujud tehakse ka kohe valmis. Hiljem hea vaadata, nagu mõne mineviku mängu alg11. Praegu ainus mure ilmselt, mis mäng valida, sest siis peab vb Balo oma ka tegema.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMessi tuleb Citysse ja foorum vaikne? Kus Blue Moon ja tartanjan on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar