Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Ma nüüd isegi ei taha mitte jinx'ida ja kellestki inimprügikasti teha, kuid ManU tiitlivõimalused on päris head (haistavad verd teema). Mõistagi on vaja, et Brüno terve pusiks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, siin olen ma valmis kihlveo küll tegema, et manku on mingi viis vooru enne hooaja lõppu tiitlilootuse minetanud. Oleks vähemalt lihtne City mänge vaadata.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, siin olen ma valmis kihlveo küll tegema, et manku on mingi viis vooru enne hooaja lõppu tiitlilootuse minetanud. Oleks vähemalt lihtne City mänge vaadata.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustAga Leicester?
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustmis see punktivahe olla võib 5 vooru enne lõppu?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVaatasin fikstuure, korrigeerin ja pakun, et pärast 34. vooru on Man City edumaa ManU ees vähemalt 10 punktiAmorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustEven odds, kasti õlci peale? 10+ you win. 9- I win.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMõnu!!!!!!! Koroonahooajal ei maksa oodata, et City niimoodi lõpuni välja paneb.
Siinkohal tuletan meelde, et mul on vist LaRaBla ees ikka mingi võlg?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTavai. Ma muidugi õlci ei joo, et ma võtan niisama selle summa, mis õllekast maksab. Mingi 30 eurot?Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustdavai. diil. kinnitan.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar