Algselt postitas ElNino9
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustErling ametlikult käes.
Kogukulu ligemale veerand miljardit. But hey, Pep on geenius ja värki.
Kuigi ma usun, et igaüks siit foorumist võiks üles ehitada miljardi-dollari äri kui vahetaks 1 EUR'i 98 eurosendi vastu pidevalt
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEga ei tea veel, kas sobib ansamblisse või on rohkem trofeeost. City’t palju tugevamaks ei saa, aga ega ta neid nõrgemaks ka ei tee. Kes ohverdatakse? Sterling?
Kommentaar
-
Haaland on ju täiesti keskpärane mängija.
Nüüd on aga City'l viimaks hea võimalus CL ka kotti panna - saavad võitja mentaliteediga tõutäku endale lisaks. Raske näha, et Haaland liigas ja CLis asju ei suuda teha - kandikuga tüüpe jagub.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustmjah, samas premmi fännid siin mõned aastad tagasi irvitasid kui igav on juve domineerimine itaalias, psg prantsusmaal, või kahehobuse ralli 'spaanias, aga vaadakem tõele näkku, abu dhabi valitseb inglismaad
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustOt, kui Cityl fänne pole, siis kes need platsil on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar