Noor mees paneb pidu, nagu te ise poleks kunagi jauranud. T2nap2eva tippjalgpalluri elu on niikuinii t2nap2eval v2ga kaine. Nyyd sai v2hemalt p6hjusega jaurata. Paul'i vast ei saa temast, aga panustama ma ka ei hakka.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustNoor mees paneb pidu, nagu te ise poleks kunagi jauranud. T2nap2eva tippjalgpalluri elu on niikuinii t2nap2eval v2ga kaine. Nyyd sai v2hemalt p6hjusega jaurata. Paul'i vast ei saa temast, aga panustama ma ka ei hakka.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitust
Uskumatu on see, et vana on täna koondise juurde jõudnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustNoor mees paneb pidu, nagu te ise poleks kunagi jauranud. T2nap2eva tippjalgpalluri elu on niikuinii t2nap2eval v2ga kaine. Nyyd sai v2hemalt p6hjusega jaurata. Paul'i vast ei saa temast, aga panustama ma ka ei hakka.
Kommentaar
-
Kas keegi oskab seda Doku üleminekut kommenteerida? 65 milli väidetavalt, undersized winger ja kui statsi vaadata, siis nagu jääb väga mõistmatuks. Numbrid ei räägi muidugi kogu tõde, ehk kellelgi vähe rohkem infot? Tundub suht müstiline ost, sest eelmine hooaeg Ligue 1s 29 mänguga 6+2 tundub vaevu keskpärane. Kogu tema Ligue 1 karjääri numbrid on muidugi veel kehvemad.
Kommentaar
-
Manchester City have revealed the price of last season's historic Treble after becoming the first club in British football history to spend more than £400 million ($498m) on annual wages.
Aga sisse tuleb ka rohkem:
City experienced growth over the previous year across all revenue streams of commercial, matchday and broadcasting.
Matchday revenue saw an increase of £17.4m (32%) with a 99% occupancy rate at the Etihad
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustÕnneks kõikidel City fännidel oli mängu lõpuks juba uneaeg ja nad ei näinudki röövimist.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar