Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Videot ei ole paraku pakkuda, aga eile õnnestus Sky Newsi kaudu ära näha. Oli teine selline klassikaline prantsuse geimehe stiilis "tataaa" lehvitus. Noh, tead küll, selline, kus kõrva ääres käelaba vasakult paremale kallutad. Ei midagi erilist ühesõnaga
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Ma usun, et nii mõnigi jalgpallifänn vaatab hetkel seda kusagilt ise. Aga tahan jagada ikkagi oma heameelt Tevezi värava üle Ainukene asi, mis mulle Chelski juures peaks kunagi meeldima hakkama, oleks see, kui Ribery sinna peaks kunagi minema... Mitte miski disrespect või midagi, aga igale ühel oma maitse ja lihtsalt hea meel, et City teeb asja huvitavamaks.
Kahju on Micahst ja Wayne´ist kes molemad olid päris heas hoos.
LB kohal vist hakkab nüüd mängima meie Champions League´i voitja sest ei usu, et Vinniet seal palju mängitama hakatakse. Bridge kohta on nii palju teada, et tal läksid polve sidemed. Homme ilmselt saab täpsemalt teada. Selle vigastusega voib minna paar nädalat voi hullemal juhul üle 3 kuu...
De Jong on MOTM minu jaoks ja enam vähem igas mängus on ta olnud ülioluline. Nuud voib kull oelda, et Hughes tegi oigesti raha kulutades ootamise asemel. See kuidas ta Chelsea mängu lohkus iga kord kui nad hakkasid ehitama oli fantast.
Kommentaar