Algselt postitas Blue Moon
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustInimliku lolluse verstapostina lihtsalt väärib tsitaatiWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustInimliku lolluse verstapostina lihtsalt väärib tsitaati.
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Moon Vaata postitustNo kui saa nii arvad. City on kogunud eelmise ja selle hooaja suurt populaarsust. Ka meedia räägib Cityst palju rohkem, kui kunagi varem.
Jalgpall pikemas perspektiivis tähendab midagi hoopis muud kui üks ajutiselt popp meeskond.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Paistab, et Vieira on meie.
Loodetavasti pannakse mingisugune piirang peale palkadele, näiteks klubid ei tohi rohkem kui 80 milli aastas palkadele kulutada ja voibla mingi teine number ülejäänud kulutustele.
Kui piirang pannakse selle järgi, kui palju klubi teenib siis siis oleks enam vähem voimatu uutel meeskondadel kunagi voitma hakata.
Kommentaar
-
city võib olla kyll praegu võimas ja arvatavasti läheb veel võimsamaks aga minu arvamus on see, et city akkab peale minema alla 17 aastastele kes pole endale veel klubi leidnud keda toetada ja asiaatidele kes tahavad lihtsalt hästi palju pilte teha. selles mõttes on need asiaadid jubedad, et kui vanasti nt ManU mnge vaatasid siis ikka kuuldus neid laule asju mida fännid laulsid nyyd on need laulud asendunud fotokate välkumisega sest need asiaadid tulid mngule pilte tegema. kuigi see veits off topic. point yhesõnaga see, et city ei leia vhmlt eestis kunagi sellist populaarsust seepärast, et siin on inimesed kes mäletavad ManU ja Arsenali ja teiste tõeliste inglise klubide kõrgaega
Kommentaar
-
Algselt postitas matys Vaata postitustcity võib olla kyll praegu võimas ja arvatavasti läheb veel võimsamaks aga minu arvamus on see, et city akkab peale minema alla 17 aastastele kes pole endale veel klubi leidnud keda toetada ja asiaatidele kes tahavad lihtsalt hästi palju pilte teha. selles mõttes on need asiaadid jubedad, et kui vanasti nt ManU mnge vaatasid siis ikka kuuldus neid laule asju mida fännid laulsid nyyd on need laulud asendunud fotokate välkumisega sest need asiaadid tulid mngule pilte tegema. kuigi see veits off topic. point yhesõnaga see, et city ei leia vhmlt eestis kunagi sellist populaarsust seepärast, et siin on inimesed kes mäletavad ManU ja Arsenali ja teiste tõeliste inglise klubide kõrgaega
Ma ei saagi nagu aru, mida sa oelda tahad sellega, et klubi hakkab peale minema neile "kes pole endale veel klubi leidnud keda toetada". Näita mulle klubi kus seda ei toimu Reali voi Barça teemades pole üldse ju selliseid eks. Kuidas siis sinu meelest hakkatakse klubi fännama? Enamus hakkabki ju edukaid klubisi jälgima. Näiteks isegi Leeds voi Aston Villa siin, kelle fännid paistavad olevat ajast kui klubid olid natuke edukamad.
Muid klubisi hakkatakse fännama muudel imelikel pohjustel. Näiteks valisin City sest Cityl läks Sveniga alguses väga väga hästi ja särk ja ajalugu meeldisid väga ja sest Cityga ei tea kunagi mis juhtub molemal pool väljakut ja teised klubid ei meeldinud pohjustel, mille selgitamiseks pole praegu aega sest pean minema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustJee rait sul oleks häbi... Arsenali fännid ei tea mis see häbi ongi. On see Arsenali teema üldse? WTF Miks ma siin olen, wtfa
aga minuarust las inimesed olla kelle "fännid" tahavad, ega selge on see et keegi ei hakka toetama kunagi klubi kes parasjagu kaotab - let's face it: kogu see foorum on mingis mõttes "fake" kuna 99.9% siin pole suure tõenäosusega west londonist või liverpoolist et üldse omada sünnijärgset "õigust" ennast selle ja selle klubi toetajaks nimetada
ning samas ma saan ka aru miks päris paljud on suht hapude viinamarjadega siin kui arsenali edukust klubi isemajandamisel näiteks tuuakse - "oma" klubi ju miinusesVictoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustIrw Eestis olevad vanemad Liverpooli fännid on need, kes hakkasid Liverpooli toetama siis kui nad oli täielikult üle koigist, ehk siis samamoodi gloryhunterid, ainult on vanemaks nüüd jäänud.
Igasuguste naljakate klubide üle tänitamine on aga ometigi lubatud. Tuletan meelde, et City on hetkel vaid hunnik raha. Viimane saavutus pärineb aastast 1976.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustTuletan meelde, et City on hetkel vaid hunnik raha. Viimane saavutus pärineb aastast 1976.
igasuguste palgapiirangute idee on muidugi tore, aga sedasorti raha vastu ei aita. eelarve/sissetulekute jms maht on lõpuks ikka üks raamatupidamislik termin.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
ning samas ma saan ka aru miks päris paljud on suht hapude viinamarjadega siin kui arsenali edukust klubi isemajandamisel näiteks tuuakse - "oma" klubi ju miinuses
oot ma ise küll spursi fänn juba 5a ja ka mitmel mängul käinud kuid see pole põhjus miks natuke nöögin su kallal.
Mul on sulle ainult 1 küsimus - mis juhtub Arsenaliga kui nad peaks jääma järgmise 5a jooksul CList välja?
Kommentaar
-
Algselt postitas Heh Vaata postitustoot ma ise küll spursi fänn juba 5a ja ka mitmel mängul käinud kuid see pole põhjus miks natuke nöögin su kallal.
Mul on sulle ainult 1 küsimus - mis juhtub Arsenaliga kui nad peaks jääma järgmise 5a jooksul CList välja?
Ning üldse on see OT juba Sorry CitymehedVictoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustTunnistan ausalt, et ma ei tea nendest rahadest ja majanduspoolest nii põhjalikult, et sinuga siin edukalt ja argumenteeritult arutleda (vaevalt et ka sina tead). Iga kord 5 aasta jooksul CList välja jäämine vaevalt ülimat katastroofi põhjustaks klubi üldises majandamises. Staadion oleks endiselt väljamüüdud. Mõningane fänninänninduse müügi langus oleks (välisturu "gloryhunterite" arvelt). Samuti oleks raskem hoida ja kaasata klubisse tipptasemega mängijaid. Aga samas mis siis sinuarust Arsenaliga niiväga juhtuda saab kui nad enam CLi meeskond poleks?
Ning üldse on see OT juba Sorry Citymehed
Kiirelt siis vastus enne kui GloryHunterid siin karjuma hakkavad
Arsenal ehitas Stata väikese riskiga, nad arvestasid et järgmised ma ei mäleta mitu aastat nad top4st välja ei jää ja sellega seoses saavad ka need rahamäed mis CL endaga kaasa toob. Oletame , et Arsenal see aasta CLi ei pääse siis on kindlasti Fabregasel minek kuna kuskilt tuleb see raha saada mis ollake võlgu Stata ehituse eest, ning kui Fabregas läheb siis ma ei kujuta ette kuda Arsenal peaks järgmine hooaeg peale seda top4 enam saama.
Teine võimalus on muidugi müüa keegi teine Citysse ulme hinnaga ja läbi selle enda rahalist seisu parandada. 2 näidet on Arsenalil juba olemas
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar