Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

CHARLTON - LEEDS 0:2

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Orginally posted by eston

eriline gloryhunter see delpiero näss. saaks aru et igast riigist mingi klubi aga et igast riigist pooled esiliiga meekonnad? vakin imelik. ega eriti pettuda pole vist võimalik. kui parssa ei võida siis real võidab ikka jne. ma saan aru neist kel pole lemmik klubi vaid naudivad lihtsalt mängu aga et valida mingi poolteist sada meekonda ja siis akkata veel uhkustama ka et kellede kõikide lemmik ma olen on ikka nati narr. hoidnud endale see teadmine
    Ma ei ole öelnud, et need KÕIK mu vaieldamatult lemmikud meeskonnad on. Ned on lihtsalt head klubid(kui Wimbledon välja arvata). Wimbledon meeldib mulle lihtsalt:P

by Artur : Kas sa palun muudaksid oma allkirja ära, see on liiga pikk.

Muideks, see on TREZEGUET

Kommentaar

Orginally posted by Alessandro Del Piero

Ma ei ole öelnud, et need KÕIK mu vaieldamatult lemmikud meeskonnad on. Ned on lihtsalt head klubid(kui Wimbledon välja arvata). Wimbledon meeldib mulle lihtsalt:P
      Aga ise ytlesid ju enne, et "OK siin mu lemmikud klubid nb see pole veel pooltki kõik". Mina ei saa igatahes enam 88d ega mytsi aru mis sa m6tled. Vaevalt, et sa isegi.
      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
      The Special One

Kommentaar

ühes kohas ta ütles et need on klubid mis mu lemmikud siis ühes kohas et need on klubid mis normid ja siis ühes kohas et klubid mis on lihtsalt head. oi jeerum... haige töllu oled ikkagi
        Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
        http://www.isepankur.ee
        info@isepankur.ee

Kommentaar

Working...
        X