lõbus lugemine the guardian'ist. ärge kommentaare tähelepanuta jätke.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Üldist ja omapärast inglise jalgpallis
Collapse
This topic has been answered.
X
X
-
43 kaotuseta liigamängu järjest. Uus rekord, räägitakse. Kergelt uskumatu, et sellise vormi pealt eelmisel hooajal üles ei tuldud.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
"väga valik"? Kui sa sa mõtled "väga hea valik", siis jah - olen nõus. Ning samas tunnistan ka oma viga, sai liiga tehtud talle kriitikaga eelmine aasta kui ta külalisena stuudios oli mõned korrad. Monday Night Football meeldib see aasta palju rohkem kui vanasti Grayga.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
sorri, et veidi läbustan, aga ei saanud seda soccernetcomi artiklit tähelepanuta jätta.
Jesus: Prem not the best in the world
artikkel ise - ülla, ülla - üpris labine.
jesus said.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust"väga valik"? Kui sa sa mõtled "väga hea valik", siis jah - olen nõus. Ning samas tunnistan ka oma viga, sai liiga tehtud talle kriitikaga eelmine aasta kui ta külalisena stuudios oli mõned korrad. Monday Night Football meeldib see aasta palju rohkem kui vanasti Grayga.
Kommentaar
-
Olen ka Neville'i kommentaaridega väga rahul olnud seni. Manu mängude kohta ma ei oska erapooletuid kommentaare anda, aga mulle on väga meeldinud kui ta vahel SAFi treeningmeetoditest pajatab.
Aga eile Tottenham - Villa mängu vaadetes leidsin väga end mõttelt, et Gary võiks samas vaimus jätkata! (Y)
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKõik niikuinii jälgivad you are the reffi, aga harva olen kohanud nii lõbusat osa kui see.★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar