Miks Sa arvad, et Parker pole piisav autoriteet platsil?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Üldist ja omapärast inglise jalgpallis
Collapse
This topic has been answered.
X
X
-
Algselt postitas Rebellion Vaata postitustMiks Sa arvad, et Parker pole piisav autoriteet platsil?You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustEks vist läheb veits raskeks ka, et leida mängijat, kel pole mingit kriminaalasja või trukkimisskandaali (või mõlemat) CV-s, rääkimata üldse teistest omadustestVictoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Pompey on väga lähedal täielikult põhjaminekule. Port Vale pidavat ka administratsiooni hirmus elama.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustFA on minuarust juba Inglismaa EM'i pekki keeranud Capello jms saagaga.
Parker kapteniks...no olgu, aga kas kapten ei peaks olema mees, kellele kõik ülejäänud mängijad nö alt-üles vaatavad ja kelle korraldusi väljakul kuulda võtavad. Suuri egosid väljakule jagub, aga Parker...ahh, las ta siis olla...kapteniroll ongi vist rohkem sümboolne jura sellises pundis.
Ma olen igati selle poolt, et Parker oleks kapten (isegi mitte sellepärast et ta yido on) ! Mitte, et englandia koondise käekäik mind erilisel määral huvitaks muidugi paras komöödia on.
Kommentaar
-
IFAB to discuss goal-line technology this weekend
(puudutab jalgpalli küll üldisemalt, aga ei viitsinud otsida paremat kohta, kuhu seda postitada)
IFAB päevakord on muidu päris huvitav lisaks goal-line tehnoloogia üle vaagimisele (all). Ma toetaks seda mõtet, et kasutusele võtta too vanishing spray. Vahel liigub müür ikka oma jagu ette poole (ma ei tea kui palju kohtunikud sellega arvestavad kauguse määramisel), selle sprayga joone tegemisel saaks ma usun kergemini antud reeglist kinnipidamist kontrollida.
• Proposal for a fourth substitution to be allowed for matches that go into extra time
• Clarification of what action the referee should take if a dropped ball is kicked directly into an opponents' goal
• Tackling the 'so-called' Triple Punishment. Currently, a penalty kick, expulsion and player suspension are the three sanctions for a player who denies an obvious goalscoring opportunity by an offence punishable, according to Law 12, in the penalty area.
• An update on the Additional Assistant Referee experiment
• A discussion regarding the use of Hijab in matches
• More information regarding the use of Vanishing Spray by referees at the CONMEBOL 2011 Copa America to mark out the 10 yards where defending teams have to stand for a free-kick
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustEt siis kapten peaks olema mingi (vabandust väljenduse eest) t*ra, kes ennast ise ka kõikidest klassi võrra kõrgemaks peab ja teised talle ainult karp lahti alt üles vaatavad ? Ei aitäh.
Ma olen igati selle poolt, et Parker oleks kapten (isegi mitte sellepärast et ta yido on) ! Mitte, et englandia koondise käekäik mind erilisel määral huvitaks muidugi paras komöödia on.
Kommentaar
-
Algselt postitas andreasr Vaata postitust• Tackling the 'so-called' Triple Punishment. Currently, a penalty kick, expulsion and player suspension are the three sanctions for a player who denies an obvious goalscoring opportunity by an offence punishable, according to Law 12, in the penalty area.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algaval nädalal vormistatakse Itaalia jalgpalli võit Inglise jalgpalli üle ehk toimub "Inglise jalgpalliküsimuse lõplik lahendamine". Tsiteerides vana väravat Buchenwaldist :"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustTäispikka filmi saab downloadida siit: http://bit.ly/zpPkzt
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustThere has been an error on the file you tried to access. Support staff has been notified of this error.
Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar