Algselt postitas marv3llous
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Üldist ja omapärast inglise jalgpallis
Collapse
This topic has been answered.
X
X
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustJep , kutt oskab ja teab mida rääkida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustMa mõtlesin, et aint meil Itaalias makstakse kohtunikele, aga teil toimub see ju lausa ilma mingisuguse häbitundeta.★★★★★★
Kommentaar
-
Kohtunike üldine kvaliteet ja nende suhted meeskondadega http://www.refereedecisions.co.uk/ - inimesed (paberitega kohtunikud) on vaeva näinud ja üksjagu infot kokku korjanud ning püüdnud tulemusi selgitada.
Kokkuvõtvalt võiks öelda, et ka kohtunik on inimene.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustNüüd siis teame, et "fucking black cunt" on vähem solvam, kui "negro".
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustNüüd siis teame, et "fucking black cunt" on vähem solvam, kui "negro".
Kogu asi on muidugi hunnik bollocksit, sest kumbki mees ilmselgelt pole rassist.
*ebamäärases kontekstis seetõttu, et kohtus ei tõestatud beyond reasonable doubt, et see oli solvava/sõimava moega öeldud. Teiseks, kui sa tahad musta homeboyd solvata, siis probably on parem idee seda talle kõrva sosistada, mitte kisada üle väljaku, kus 1)tüüp ise ei pruugi kuuldagi, aga 2)võisid kuulda teised mängijad, kohtunik, rahvas ning millele sa tead, et järgneb karistus.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Marduk räägib nendest ägedatest faktidest.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustMe rebin su üleüldisest tekstist välja ühe osa mis jäi minu arust kahtlaseks. Kas fucking black cunt ei ole solvav/sõimav sinu jaoks?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustKogu asi on muidugi hunnik bollocksit, sest kumbki mees ilmselgelt pole rassist.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustAga ära rebi. ''Did you think I called you a fucking black cunt?'' ei ole. Jah, fraas iseenesest on ka kole, aga selle siin asjaga seotud küsimustes kasutamine ei tee sind ega mind veel rassistiks
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar