Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Üldist ja omapärast inglise jalgpallis

Collapse
This topic has been answered.
X
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Linnupoja
    Eesti koondislane
    • Jan 2013
    • 6461

Kahtlen, iga VARi vastane on suht kindlalt rumal. Umbes nagu EKRE ja Venemaa propaganda fännamine.
    Dreams cant be buy

Kommentaar

• Daz Booob
      naughty by nature
      • Sep 2003
      • 11838

Kahtlemata. Kui oleks minu teha, siis pigem oleks selliste inimeste koht sunnitöölaagris.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• mcnamara
        Möirgav mölder
        • Nov 2001
        • 29206

Viimasel ajal näidatakse poolajal Drogbat. Toob silme ette kui vähe on Premieris sel hooajal valusaid ründajaid. Inglaste seas eriti vähe - seepärast ka koondises totaalne Kane’ist sõltuvus.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

• Wingback
          Eesti koondislane
          • Aug 2001
          • 7969

Thiago Alcántara, kellega hiljuti Crouch inteka tegi, rääkis sügavast veendumusest, et tänapäeva jalgpallis on over-coaching and over-tactics teinud tugeva karuteene mängijatele. See sööb mängurõõmu, ei lase ise loovalt mõelda ning kolmandaks võtab isegi vastutuse mängijatelt ära. Kui sa ei tee neid 1,2,3 liikumisi platsil, siis oled sina süüdi, kui tegid, aga ei ikkagi toimi, siis olen mina ehk (pea)treener.

Sry et mitte päris ainult briti jalgpalli teema, aga tal on isegi pointi I'd say. Nt Carrick tundub mees, kes puhtalt asjade lihtsustamisega päästis kogu ManU hooaja.

Nt Artetat levinuid videod tema treeneritaktikatest on päris ehmatav vaadata, ei tea kas nutta või naerda, aga kulmekergitavaid asju lekkinud palju. Rosenior ja Chelsea...

Kas Messi kunagi on üldse mõnda treenerit liialt kuulanud, vb noorena, aga kuskiltmaalt edasi on olnud jalkaväljakul toimuv puhas tühi lõuend temasuguse geeniuse jaoks. Saan aru et kõik ei saa olla tiimis nö vabad generaatorid, iseloojad, aga siiski seda üle häälestamist ja ülejuhendamist, paistab siiski välja rohkem kui peaks.

Jalkastuudiotest sel hooajal vist enimkasutatud väljend: "they need to go back to basics" räägib ka üht-teist.
          YNWA!

Kommentaar

• mcnamara
            Möirgav mölder
            • Nov 2001
            • 29206

Milline armas lugu. Kolm neljandikku Maast on vee all ja ülejäänut katab N'Golo Kante. Jessus - 10 aastat - kuhu on see kadunud?

Kommentaar

• mcnamara
              Möirgav mölder
              • Nov 2001
              • 29206

Ei ole kontrollinud, kas see on tõsi, aga väidetavalt on järgmine hooaeg Inglismaal üldse esimene kui kõrgeimal tasemel pole W-tähega algavat klubi. Wolves ja West Brom olid ju tegijad liigajaloo algusest peale, aga seekord pole neid, pole West Hami ega ka teisi.

Kommentaar

• Intertoto
                U21
                • May 2021
                • 720

Algselt postitanud kasutaja mcnamara poolt
                Ei ole kontrollinud, kas see on tõsi, aga väidetavalt on järgmine hooaeg Inglismaal üldse esimene kui kõrgeimal tasemel pole W-tähega algavat klubi. Wolves ja West Brom olid ju tegijad liigajaloo algusest peale, aga seekord pole neid, pole West Hami ega ka teisi.
                Woolwich Arsenal siiski jäi.

Kommentaar

• mcnamara
                  Möirgav mölder
                  • Nov 2001
                  • 29206

Divaris on seevastu viis korda W, neli korda B.

Kommentaar

• Daz Booob
                    naughty by nature
                    • Sep 2003
                    • 11838

Kuidas küll saaks nii, et null punast ja pennut? https://www.bbc.com/sport/football/a..._type=web_link

NB! Ma ei ütle, et see on tahtlik.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• diver
                      Eesti koondislane
                      • Oct 2017
                      • 1181

20 VAR-i mittesekkumist ja 2 ekslikku enesele kindlaks jäämist ülevaatamise järel peakohtunikult, mille tõttu viga jäi vilistamata või karistus liiga leebeks, teiselt pool ainult 1 ülevaatamise järel valesti antud penalti.

19 kohtunike viga 29-st, mille puhul KMI paneeli hinnangul VAR-i lävend polnud ületatud - penalti või punane jäeti ekslikult andmata. 9 andmata jäetud teist kollast kaarti vs 3 valesti antut. Arvestades hindava paneeli koosseisu, on ilmselgelt tegemist veel äärmiselt konservatiivsete hinnangutega.

Eksimused on ikka täiesti äärmuslikult ühele poole kaldu, täitsa huvitav oleks teada, mida PGMOL sellest ise arvab. Inglismaal valitsevaid hoiakuid arvestades ei imestaks, kuid nad sellist jaotust üldse probleemina näe ega mingite järelduste tegemist vajalikuks pea.

Massiliselt ja süsteemselt jäeti vead vilistamata, kaardid ja penaltid andmata. Ja siis kõik veel imestatavad ja hädaldavad, miks mängupilt nii kohutav oli ja rikka mehe Stoke City tiitli võitis.

Kommentaar

• Wingback
                        Eesti koondislane
                        • Aug 2001
                        • 7969

Ma paneks ka kohtunike pasa nr 1 ebaõnnstumiseks eelmise hooaja puhul, teised asjad alles selle järel. Isegi need City süüdistused, mis kunagi ei jõua kuskile tunduvad juba suva selle kõrval, sest noh platsil toimuvat ei mõjuta, aga kohtunikud küll.
                        YNWA!

Kommentaar

• Linnupoja
                          Eesti koondislane
                          • Jan 2013
                          • 6461

Algselt postitanud kasutaja Wingback poolt
                          Ma paneks ka kohtunike pasa nr 1 ebaõnnstumiseks eelmise hooaja puhul, teised asjad alles selle järel. Isegi need City süüdistused, mis kunagi ei jõua kuskile tunduvad juba suva selle kõrval, sest noh platsil toimuvat ei mõjuta, aga kohtunikud küll.
                          city ei mängi premis???
                          Dreams cant be buy

Kommentaar

Töötlen...