Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Üldist ja omapärast inglise jalgpallis
Collapse
This topic has been answered.
X
X
-
Seda kui vana ma tegelikult olen, saan aru sellest, et Blackburni noortemeeskonna eest skooris äsja üks D'Margio Wright-Phillips, 18. Tema isa on Shaun Wright-Phillips. Tema vanaisa on Ian Wright. Vanaisa!
Leave a comment:
-
Ma olin toona 12 ja inglise keeles ei lugenud, aga ma mäletan küll, kuidas ma seda täitsa ajalehest lugesin. Võis olla äkki Liivimaa Kuller või Liivimaa Kroonika.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustCantona vs huligaan. Inglise jalgpalli kajastus Eesti ajakirjanduses oli toona olematu ja Soome teleuudistest käis see vaid paar korda läbi. Mäletan, et toonased inglise ajalehed olid küll lugusid sellest täis, käisin neid raamatukogus lugemas - kuid võib vaid ette kujutada, mis täna juhtuks kui mõni jalgpallur midagi sellist ette võtaks.
Leave a comment:
-
Cantona vs huligaan. Inglise jalgpalli kajastus Eesti ajakirjanduses oli toona olematu ja Soome teleuudistest käis see vaid paar korda läbi. Mäletan, et toonased inglise ajalehed olid küll lugusid sellest täis, käisin neid raamatukogus lugemas - kuid võib vaid ette kujutada, mis täna juhtuks kui mõni jalgpallur midagi sellist ette võtaks.
Leave a comment:
-
Nii see on, et Sunderland, Villa ja Everton püsisid seal eesotsas lausa seitsmekümnendateni - ehkki Sunderland peale II maailmasõda enam tiitlit ei võitnud. Seda kurvem on näha selle suurklubi tänast seisu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas tudeng Vaata postitust
This page shows all ever transfers of the Liverpool, including arrivals, departures and loans. It also displays the transfer fees.
paistab nagu screenshot transfermarktist
kui laenuleminekud ja tulekud ka hulgas on, tulebki vist u. niipalju (ja enamik neist ongi ju mingid tundmatud noored, keegi Awonyiy tuli näit. eelmisel hooajal Gentist Pooli tagasi - pole kuulnudki)
Leave a comment:
-
Newcastlei ja Arsenali puhul on tegemist pealtvaatajatega. Teiste satside kohta ei tea.Algselt postitas StokMa lugesin Liverpooli nelja viimase aasta transferid kokku ja sain 19. Edasi ei viitsinud, aga sealt 208-ni on jõhker maa. Ma arvan, et Cityl käib umbes samamoodi. Ehk siis minu küsimus on, keda selles tabelis loetakse arrivals ja departures sisse? Summasid muidugi need kilogrammid ei muuda.
Leave a comment:
-
Millal Tottenham viimati midagi võitis?Algselt postitas StokMis need arrivals ja departures on? Ühe veeru võiks veel juurde teha, kus oleks balanss jagatud trofeede arvuga. Selle arvestuses oleks Everton kõige viimane, isegi Naplolil on kaks coppat.
Leave a comment:
-
Nad ju ostavad mingeid klemme, keda siis üle maailma hoitakse. https://en.wikipedia.org/wiki/2018%E...ty_F.C._season Vaata siin näiteks transfer outi. Et samamoodi pannakse raha ka noorte endale kuhjamisele jne.Algselt postitas StokMa saan inglise keelest aru küll, aga mida need arvud tähendavad? Sa ei usu ju ometi, et Man City kümne aastaga 255 mängijat ostis, ehk igal aastal 25? See on mingi koos akadeemia ja naistega või?
Leave a comment:
-
Palju kokku mängijaid sisse ja välja. Itaalia hiilgab selles osas, rahvasteränne korralik.Algselt postitas StokMis need arrivals ja departures on? Ühe veeru võiks veel juurde teha, kus oleks balanss jagatud trofeede arvuga. Selle arvestuses oleks Everton kõige viimane, isegi Naplolil on kaks coppat.
Leave a comment:
-
Oh jah. Lõunamaa senjooridel on nüüd küll peakratsimist, mida selliste satsidega peale hakata.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: