Ons seda enne ka juhtunud, et halbade ilmastikutingimuste pärast hoitakse akent kauem lahti?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Üldist ja omapärast inglise jalgpallis
Collapse
This topic has been answered.
X
X
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustPL reeglite sektsioon L punkt 19 ütleb, et 'A Club which transfers or cancels the registration of a Player may not apply to register that Player within a year except with the prior written consent of the Board.' Aga seda ma küll ei viitsi enam otsida, millistel tingimustel boord tarvilise kirjaliku nõusoleku andma peaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustSeoses Robbie Keane'iga taaskord. Miks seda lisaklauslit üldse vaja siis on, aru ma ei saa.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
Kommentaar
-
http://timesonline.typepad.com/thega...obbers-an.html
Sellest miks Liverpooli fannid sokke loopisid ja huvitavaid laule ja asju. Kindlalt lugege kommentaare.
Kommentaar
-
Divarist Premieri liikujaid vähe. Päris huvitav analüüs.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
vandenõu! vandenõu! ära ostetud! kinni makstud! korrumpeerunud liiga! vandenõu! crackin up!armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustLink on kuskilt mujalt teemast juba läbi käinud ja pealegi ei tööta.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar