Algselt postitas Wingback
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nottingham Forest
Collapse
X
-
Kuigi mõned etteruttajad kirjutavad et Slot'ile võib juba tähistamise bussid ette ära tellida, siis mina ütleks hoopis et hoopis Forest võib juba oma hooaja täielikult õnnestunuks lugeda juba praegu. Isegi kui karikates kaugele ei jõuta või liigasei jääda fantastilise esinelikusse, on igal juhul võrreldes eelmise hooaja ja ootustega tehtud fenomenaalne hüpe ja see kõik väärib tunnustust.
Isegi Cris Wood võiks saata Arsenali headhunteritele kirju stiilis: "Te töllid ei tahtnud tiitlit v - ma oleks teile neid väravaid kõmmutanud vasakule ja paremale".
Kommentaar
-
Tottenham mängis isegi üsna hästi - rabeleti ja loodi võimalusi, kuid näsa ei läinud sisse. Notthingham tegi taas oma - lööb ja seisab ära - efektiivne.
Ah-jaa:
Tottenham - 37p, vv +10, 16-s koht
ManU - 38p, vv -8, 14-s kohtsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustTottenham mängis isegi üsna hästi - rabeleti ja loodi võimalusi, kuid näsa ei läinud sisse. Notthingham tegi taas oma - lööb ja seisab ära - efektiivne.
Ah-jaa:
Tottenham - 37p, vv +10, 16-s koht
ManU - 38p, vv -8, 14-s koht
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
See hooaja lõpp peale seda Spursi mängu on läinud tiba vedelaks. Kõik on nii lahti, et peale seda meeletut pingutust on võimalik isegi Euroopast välja kukkuda.Dreams cant be buy
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
võiks kõik viimast 4 mängu kaotada, ikka ei kukuks euroopast välja ju?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Okei kuhugi jah, aga ilmselt otse alagruppi mitte. Mis nende puhul võib juba saada saatuslikuks. Võiks vähemalt otse Euroopa Liiga alagruppi saada.Dreams cant be buy
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar