Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fulham

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Fulham\'

Algselt postitas realmadridfan

Algselt postitas Tanel

Eino kurat küll, jälle saime pähe. Järgmisena peaks olema 3 punni mäng Blackburniga. Ma pole päris kindel, et kas ikka on Blackburniga, aga vahetpole. Mehed on vist muidu Newcastle võidust ikka veel ülivaimustuses. Aga jah, Clark ja Jensen võiks kiiremas korras paraneda, John kah. Aga eks meil tuleb ka loodetavasti üks selline tore periood, kus meid on väga väga raske võita.
    Ürita vähem kasutada sellist sõnapaari nagu \"aga jah\".

1 kord on siis palju ?

Kommentaar

Algselt postitas Juveman

Algselt postitas realmadridfan

Algselt postitas Tanel

Eino kurat küll, jälle saime pähe. Järgmisena peaks olema 3 punni mäng Blackburniga. Ma pole päris kindel, et kas ikka on Blackburniga, aga vahetpole. Mehed on vist muidu Newcastle võidust ikka veel ülivaimustuses. Aga jah, Clark ja Jensen võiks kiiremas korras paraneda, John kah. Aga eks meil tuleb ka loodetavasti üks selline tore periood, kus meid on väga väga raske võita.
      Ürita vähem kasutada sellist sõnapaari nagu \"aga jah\".

1 kord on siis palju ?
      Ma annan vihje, loe ka teisi Hendrifäni pikemaid postitusi.
      It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Nii, eriti toredasti möödus siis esimene Fulhami mäng, mida ma otse nägin. 2:0 kodus Blackburnilt. See on nüüd küll viimane asi, mida ma ootasin. Kõik näis jälle roosiline, kuid hakkab nüüd pihta.

Hinded

Algkoosseis:

Crossley: Suht kindlalt tegutses, värav polnud tema bläkk kuigi oleks ära saanud võtta küll suure õnne korral. Ainuke viga, mis silma jäi oli kui ta lahtilöögi selgelt küljeauti saatis, agasee ei ole mingi suur viga. 7.5/10-st

Volz: Suht nähtamatu, kaitses teda eriti tähele ei pannud. Ründesse jooksis paar korda. Kõige rohkem nägin audi sissevisete ajal teda. Kuid, kuna tegi kindla esituse siis: 6.5/10-st

Rehman: Enam-vähem, aga vastaste esimese värava puhul annaks enamiku süü temale. Lasi Gallagheril täitsa vabaks joosta. 6/10-st

Knight: Pennalt ei olnud, punast poleks ka tohtinud saada. Kohtunik nägi seal tahtlikku kätt, aga ka kas vastase jalgeeest ilma vastast puutumata palli ära niitmisel kogemata käega puutumine on siis tahtlik käsi. Vaevalt, et ta üritas käega palli vastase jala eest minema saata. Kuid, ega ma temaga ikkagi rahule ei jää. Pisuke osa esimesest väravast jääb ka tema arvele ja kindlust ma ta esitusest ei näinud. Inglise koondisest on selle mehe puhul veel natukene liig rääkida. 5/10-st

Bocanegra: Suuri eksimusi ei olnud kaitses (Kuigi esimese kolli tsenderdus tuli tema äärelt) ja ründes mängis ka väga hästi. Normaalne esitus: 7/10-st

Malbranque: Meie parim, esitus ei ole võib-olla puhast kaheksat väärt, kuid siiski oli üliülikasulik nii, et panen siiski ära. 8/10-st

Legwinski: Kui pilti sai, siis eriliste vigadega hakkama ei saanud, nii et 6.5/10-st on teme esituse vääriline. Natukene liiga nähtamatu oli.

Bouba Diop: Kindel, aga realiseerimis oskustest jäi puud mõnes kohas. Iseenesest jäi väga väga hea mulje temast, hinne sama mis Crossleyl: 7.5/10-st

Pembridge: Ainuke kord mil ta minule silma jäi oli siis, kui ta karistuslöök lendas aint 1 m üle latti. Jensen, Boa Morte ja Clark võiks võimalikult kiirelt paraneda. 6/10-st

Radzinski: Teda jagub vist ainult karikamängudeks. Midagi märkimisväärset ta küll kindlasti ei teinud, kuid päris sitta ka ei pannud. Ühe 1-1 olukorra väravavahiga oleks kindlalt pidanud ära kasutama. Pisut Pembridgest parem, kuid mitte palju: 6/10-st

Cole: Palun mees, sul oli kaks \"toppi see palli lihtsalt sisse\" võimalust, aga sa nikkusid need nii ära, et jah. Ainus kord kui ta millegi korralikuga hakkama sai oli 1-2 söödumäng kus Bouba Diopi löömisoskustes jäi lõpuks aint puudu. Palu Crossley või Van der Sar endale pärast trenni kaaslaseks ja hakkake eksta löögitrenni tegema. 5.5/10-st.

Vahetused:

Van der Sar: Kohtunik tegi talle toreda come-back kingituse penalti näol ja ega ta just pärast mitut mängu pingil olles väga kindel ei paistnud. Tippvormini on tal veel aega. 6/10-st

McBride: Lootsin ikka palju paremat esitust võrreldes Radzinskiga, aga pettusin: 6/10-st.
        sigpic

Kommentaar

Mh,kaotasid mitte just teab mis tugevale meeskonnale, kas üle ei hinda natuke mängijaid?

Kommentaar

samad sõnad. Kaotati viimasel kodus 0-2 ja sa laod meestele 5, 6, 7. Selles mõttes, et see on väga hea, et sa viitsid mehi niimoodi hinnata, aga vaata kasvõi mõnda hindamist Reali topicus. Seal ikka kui mäng ei tule välja, ning mehed on pasad, on hinded ikka 1, 2, 3. Ning sa panid Malbranque´le hindeks 8. Aga kui vend näiteks lööb ManU-le hat-tricki? Mis hinde sa siis paneksid? Mees võis tegelt tõesti hästi mängida, aga keskväljamootorile 0-2 kodumängus hindeks 8 panna on minu arust palju?
            Aga noh see ju aint minu arvamus. Aga tore on igathes seda hindamist lugeda.
            Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip

samad sõnad. Kaotati viimasel kodus 0-2 ja sa laod meestele 5, 6, 7. Selles mõttes, et see on väga hea, et sa viitsid mehi niimoodi hinnata, aga vaata kasvõi mõnda hindamist Reali topicus. Seal ikka kui mäng ei tule välja, ning mehed on pasad, on hinded ikka 1, 2, 3. Ning sa panid Malbranque´le hindeks 8. Aga kui vend näiteks lööb ManU-le hat-tricki? Mis hinde sa siis paneksid? Mees võis tegelt tõesti hästi mängida, aga keskväljamootorile 0-2 kodumängus hindeks 8 panna on minu arust palju?
              Aga noh see ju aint minu arvamus. Aga tore on igathes seda hindamist lugeda.
              Mänguliselt olime me üliselgelt üle, aga realiseerimine oli perses. Üldiselt, kasutasin sellist CMi või FM tüüpi hindamissüsteemi. Alustades kuuest, kes siis paremaks muutuvad ja kes halvemaks.
              sigpic

Kommentaar

ei tahaks nüüd tähte närida, aga siiski

kas rünnakute realiseerimine polegi mitte mänguline osa ?
                Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
                http://www.isepankur.ee
                info@isepankur.ee

Kommentaar

Algselt postitas Pätu

ei tahaks nüüd tähte närida, aga siiski

kas rünnakute realiseerimine polegi mitte mänguline osa ?
                  Ega ma lambist siis Colele peaaegu viite ei pannud. Bouba Diop heastas oma hiigel möödalöögi suure tööga keskväljal, üks pisut raskem löök oli ka mille oleks saanud sisse lüüa, kui poleks otse peale löönud kuid ikkagi. Poleks seda ühte ilusat 1-2 söödumängu Diopiga olnud (seal tuligi see Diopi hiigel möödalöök), poleks Cole 5.5-te saanud igatahes.
                  sigpic

Kommentaar

Nii, nüüd kustus meie viimanegi võimalus pääseda euroopasse. FA Cupi peale ma loota ei julge.
                    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Nii, nüüd kustus meie viimanegi võimalus pääseda euroopasse. FA Cupi peale ma loota ei julge.
                      liigatabelit vaadates sobiks fulham praegu rohkem coca-cola sarja kui euroopasse.

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

veel eilsest mängust rääkides, siis vanahärra Cole tegi kohati väga pensonärile omaseid liigutusi, nii et lausa kahju hakkas tast, samas peaga lükkas küll ühe kenasti ära, paraku valele poole posti.

Kommentaar

Suur juhuuuuuuu!!!!! Jensen ja Boa Morte võivad Manchester Unitedi mänguks terveks saada. Võib-olla siis saab ülivõimast Boa Morte-Jensen-Bouba Diop-Malbranque keskvälja näha. Enne uut aastat peaks seda kindlasti nägema. Ilmselt Charltoni vastu juba. Bonnisel, Goma ja Crossley peaks kõik olema Chraltoni mänguks terved ja tõeline kapten, Clark, alustab kahe nädala pärast täies mahus treeninguid. Kui nüüd kõik suudavad Charltoni mänguks terveks jääda, siis sõidame The Valleyle igatahes võimsa koosseisuga. Kurat, saaks muidugi ManU ja Charltoni mängude ajad ära vahetada.
                          sigpic

Kommentaar

Hehh, Norwich 0:1 Fulham, Cole tabas märki. Green pidi paar tõrjet ka tegema viimasel kümnel minutil, kui ma mängule peale sattusin. Aga eks me järgmises mänguks peame jälle pähe saama vist.
                            sigpic

Kommentaar

Uudised on nüüd sellised, et Van Der Sar tõmbab uttu jaanuaris. Nja, eks näeb keda uueks hakkatakse spekuleerima. Crossley\'t ma küll ei taha põhikiipriks. Ross Flitney\'d või kes iganes see nooruk oli samuti. Poom? :P
                              sigpic

Kommentaar

Kaks tulevast täkkkaitsjat:

Liam Rosenior
                                Zesh Rehman

Sellised uudised siis ka, et Goma, Bonnisel ja Clark osalevad täna reservvõistkonna mängus Charltoni vastu.
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X