Lee Chung-yong jälle premmis mängimad. Crystal Palace siis uueks koduks
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Bolton Wanderers
Collapse
X
-
Cup sai siis selleks korraks läbi,kui kodus tuli võtta 1-2 kaotus,minu silmis hetkel Inglismaa suurimalt luuserite kambalt! Pool ei ole ammu enam see,mis kunagi oli.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustCup sai siis selleks korraks läbi,kui kodus tuli võtta 1-2 kaotus,minu silmis hetkel Inglismaa suurimalt luuserite kambalt! Pool ei ole ammu enam see,mis kunagi oli.Ole sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
Algselt postitas Grillnox Vaata postitustMa imestan juba ammu, et kui idikas saab üks budulojus olla.
Aga idikas oled küll siin sina! Kah mul tõeline liverpooli fänn siinMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustkle ütle nüüd ausalt,kas sa oled oma Pooli hooajaga siis tõesti nii rahul?
Aga idikas oled küll siin sina! Kah mul tõeline liverpooli fänn siin
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustCup sai siis selleks korraks läbi,kui kodus tuli võtta 1-2 kaotus,minu silmis hetkel Inglismaa suurimalt luuserite kambalt! Pool ei ole ammu enam see,mis kunagi oli., tervelt 7 punkti olete clear juba. Palju õnne! Võib väita, et hetkel on Bolton parem kui kunagi varem.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nr.8 Vaata postitustVäga naljakas asi mida öelda, arvestades seda, et Bolton võitleb CHAMPIONSHIPis relegationi eest, tervelt 7 punkti olete clear juba. Palju õnne! Võib väita, et hetkel on Bolton parem kui kunagi varem.
Lihtsalt kahe väga olulise mehe lahkumine pani palli veeremaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustNu sellega ma ei nõustu. Alles 2000-ndate keskel olime Premmis ikka kindel esikümne klubi ja sai ka korralikult euroopas mängitud.
Lihtsalt kahe väga olulise mehe lahkumine pani palli veerema
"Ma imestan juba ammu, et kui idikas saab üks budulojus olla." - Grillnox, 2015
Kommentaar
-
Halvad ajad. Palgad maksmata ning viimati võideti lihavõtetel. http://www.theguardian.com/football/...administration
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar