Algselt postitas Metsahall
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Bolton Wanderers
Collapse
X
-
tänase mängu algkosseisud
Sunderland
Sunderland
01 Gordon
08 Whitehead
06 McShane
14 Higginbotham
15 Collins
12 Miller
10 Richardson
04 Etuhu
16 Chopra
20 Cole
17 Jones
Substitutes
13 Ward, 11 Murphy, 18 Leadbitter, 23 O'Donovan, 39 Waghorn
Bolton
22 Jaaskelainen
03 Samuel
05 Meite
31 O'Brien
11 Gardner
24 O'Brien
19 McCann
04 Nolan
21 Diouf
39 Anelka
14 Davies
Substitutes
26 Al Habsi, 07 Giannakopoulos, 08 Campo, 17 Guthrie, 28 Michalik
meil siis suht tavaline kosseis platsil vaid imestan et Campo pingil aga see võib olla seotud sellega et spekulatsioonid viivad teda tagasi hispaaniasse.aga Hr.Spped oli täna juba oma uue koduklubi mängu tribüünilt vaatamas.
aga mängus loodan et bolton saab väga vajalikud 3punkti kätte ja anelka skooribMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Kuradi värdjad.kas raha on tähtsam kui liigasse püsima jäämine??müüa maha meeskonna parim mängija.ma ei saa aru mida see pasapeetrist peatreener mõtleb??võiks ju mehe hoopis lahti lasta ja Big sami asemele tagasi tuua.kurb kui idikad klubi ees otsas on.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKuradi värdjad.kas raha on tähtsam kui liigasse püsima jäämine??müüa maha meeskonna parim mängija.ma ei saa aru mida see pasapeetrist peatreener mõtleb??võiks ju mehe hoopis lahti lasta ja Big sami asemele tagasi tuua.kurb kui idikad klubi ees otsas on.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKuradi värdjad.kas raha on tähtsam kui liigasse püsima jäämine??müüa maha meeskonna parim mängija.ma ei saa aru mida see pasapeetrist peatreener mõtleb??võiks ju mehe hoopis lahti lasta ja Big sami asemele tagasi tuua.kurb kui idikad klubi ees otsas on.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
vahepeal siis meie omad suutnud kodus võita Madriidi Atleticot ja täna kohtutakse uuesti ja tore oleks kui suudetaks sellest ringist edasi pääseda.nu atleticole nende kodus vastu saada on suht raske aga loodan et Jussi suudab teha jälle ühe supermängu.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Täna siis väga tähtis mäng võõrsil Wiganiga ja oluline oleks saada siit 3p aga kui punkte ei tule läheb väga raskeks.krt materjali on aga treener ikka kehva,mina kutsuks Big Sami tagasi.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar