Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

inglise liiga 2004/2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'inglise liiga 2004/2005\'

klge millal see pihta hakkab,tahaks juba tulemusi
    kui eesti olümpia mängudelt ühtegi medalit ei saa,ei tulegi ma enam eestisse tagasi vaid lähen hakkan mongoolias ränd jalgpalli treeneriks ja esimene keda oma meeskonda soovin on puujalg ott reinumäe ja marko kristal ning kohalik talent shingis khan ja tema tädi poeg oliver khan.

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

Originally posted by FCOperBK
      4. Arsenal - tõusule järgenb mõõn, sama tuumik on liiga pikka aega koos olnud ja hakkab ennast ammendama see hooaeg. (Vieira, Reyes, Henry)
      bravo, fcoperbk! reyes on tõepoolest juba varsti pool aastat põhja-londonis veetnud. täielikult ammendunud tõepoolest
      Ok, teine kord kirjutan pikemalt lahti, sest muidu pean varsti jälle midagi formaalloogikast kuulma hakkama. Nii siis - tuumik on kaua koos olnud ja ei näita head mängu. Minu progenoosi kohaselt aga näitab seda Reyes, kes on põhja-londonid pool aastat veetnud Reyes. Ja ma igaks juhuks ütlen, et Vieira ja Henry mängivad ka hsti, aga mitte piisavalt, et 4ndast kohast kõrgemale tõusta. Ja ma igaks juhuks ütlen veel seda ka, et see on kõigest ennustus. peace
      minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

>>Ennustust ei kommenteeri, sest igaühel võib olla oma arvamus ses suhtes, aga need särajad...:

>>Leedsi särajad - Bakke hooaeg vigastusega väljas, Seth Johnson umbes sama (vaevalt, et siinkohal Simonit mõeldi...) ja Duberry - ootame, mida Martin seepeale kostab .

ok, panin puusse - ei tulnud kohe vigastatud meelde. Aga jah, Bakket see hooaeg ei näe ja Johnsonit näeb heal juhul aprillis.

>>Sunderland - Piper peaks ka novembri-detsembrini vigastusest paranema, Flo - ...

mis ei tähena, et ta jaanuaris vormis ei võiks olla. Ma oma arust põhjendasin, miks ma Flost niimoodi arvasin, aga ok...

>>Leicester - Dabizase mängiminegi Rebaste (alg)koosseisus ei ole kindel, säramisest rääkimata, sama Joey\'gi puhul... Scowcroft või Connolly? Ei ole vist vaja küsida, mis ma asjast arvan...

elame, näeme

>>Palarse - Kiraly ei mängi seal, aga muidu oled õigel teel... nende väravavaht saab särada sellega, et korjab kõige rohkem palle oma võrgust... Ja siis veel tuleb Routledge oma tohutute kogemustega ja hakkab Premieris lammutama, yeah right...

Kiraly on Palace`s (juulis free transfer). Samas tahaksin su käest küsida, et kes teeb siis sinu arvates nende meeskonnast teeb hea hooaja.... ma mõtlen Palace`i mängija kohta hea hooaja.

>>Tottenham ja Konchesky?? Ah ma edasi ei viitsi üldse vaadatagi, eeldatavasti kirjutas tsiteeritav siia vaid nimed, keda ta nende meeskondadega seoses üldse kuulnud on vms...

Kochesky on Tottenhamis ja jääb sinna vähemalt jaanuari kespaigani.
        palun tuhat vabandust, teine kord kirjutan ainult off-topicusse... ja ma ei kujuta ette, mis siis saab kui esmaspäeval Newcastle`i fännid mu postitust loevad. Jah, ma kirjutasin siia tõepoolest ikka neid nimesid, keda selles meeskonnas kuulnud olen ...

Kommentaar

>>Tottenham ja Konchesky?? Ah ma edasi ei viitsi üldse vaadatagi, eeldatavasti kirjutas tsiteeritav siia vaid nimed, keda ta nende meeskondadega seoses üldse kuulnud on vms...

?
          "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

1.Chelsea-jeesh...kezman.
            2.Arsenal-Reyes on omamoodi mees. Bergkamp ja prantslased kah.
            3.ManU
            4.Liverpool-täiendused noh.
            5.Aston Villa.
            6.Newcastle United.
            7.Tottenham.
            ...

Kommentaar

Originally posted by vello99

?
              fakk, panin aastaga puusse. Konchesky laenuleping sai vist sel jaanuril läbi, sorry.

Kommentaar

Ja ma igaks juhuks ütlen, et Vieira ja Henry mängivad ka hsti, aga mitte piisavalt, et 4ndast kohast kõrgemale tõusta.
                jah, alles nüüd ma näen, et sul on loomulikult õigus. aamen.

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

Ja ma igaks juhuks ütlen, et Vieira ja Henry mängivad ka hsti, aga mitte piisavalt, et 4ndast kohast kõrgemale tõusta.
                  jah, alles nüüd ma näen, et sul on loomulikult õigus. aamen.
                  Ma ei ütle, et mul õigus on. See on lihtsalt ennustus, aamen. Aga elame-näeme.

Kommentaar

ma siis ennustan ka.

kui pikkade jalgadega kiilakas prantslane jääb, võidavad kahurionud taaskord tiitli. vastasel korral tuleb ära harjuda kahurilihaks olemisega. sellest peaks siiski piisama, et koledast lääne-inglise sadamalinnast pärit punasärklasi edestada.

ning berezovski jüngritele ennustan scum\'ist koha võrra kõrgemat tulemust.

üllatajaks pakun nufci. pole vist vaja lisada, et tegemist ei ole positiivse üllatusega. vähemalt mitte klubi toetajate jaoks.

-------------
                    ja divari kohta ennustan niipaljukest, et Skint peab üha peenemaid ja peenemaid nüansse otsima hakkama, et meid endiga võrreldes mõnusalt maha teha.
                    «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                    «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

kuna aega on hetkel palju käes siis...

1. Chelsea
                      2. ManU
                      3. Arsenal
                      4. Nufc
                      5. Lpool
                      6. Middlesbrough
                      7. Birmingham
                      8. Villa
                      9. Tottenham
                      10. Fulham

välja.
                      WBA
                      CP
                      Everton

Põhjendama ei hakka, kevadel loen üle

Kommentaar

1 Arsenal
                        2 Manu
                        3.Chelsea
                        4 Liverpool
                        5.Newcastle
                        6.Aston Villa
                        7.Fulham
                        8.Tottenham
                        9.Middlesbrough
                        10. Birmingham City

Cristal Palace
                        WBA
                        Norwich

Kommentaar

Ma vaatan, et eston on eriti hästi oma villakest promonud. Täiesti segi peab olema, et neile viiendat-kuuendat-seitsmendat kohta ennustada, hea kui need käperdised püsima jäävad.

Kommentaar

yeah.. brown envelopes all around

Kommentaar

Esikolmik läheb vist jälle ülbelt eest ära

1. Chelsea
                              2. ScumU
                              3. Arsenal
                              4. Liverpool
                              5. Newcastle
                              6. Middlesborough
                              7. Villa
                              8. So\'ton
                              9. Tottenham
                              10. Fulham

Välja:

WBA
                              Palace
                              Blackburn

Edit: Rünno omaga tuli kole sarnane :P
                              League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Originally posted by Jyrka

Ma vaatan, et eston on eriti hästi oma villakest promonud. Täiesti segi peab olema, et neile viiendat-kuuendat-seitsmendat kohta ennustada, hea kui need käperdised püsima jäävad.
                                Kui ma kaheksanda koha ennustasin, kas siis olen normaalne või???
                                Äkki võib-olla teistel ka mingi arvamus??? Ja kui see Sinu omaga ei ühti siis ongi diagnoos pandud???

poisiuss krt sihuke

Kommentaar

Working...
                                X