Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Uus hooaeg: 2004/2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Uus hooaeg: 2004/2005\'

olen siiani näinud kaheksat premiershipi kohtumist ja pean mainima, et mõlemad chelsea omad on olnud need kõikse igavamad. täiesti vastik jalgpall, mida mourinho tillid mängivad... bbc kirjutab, et \'Chelsea were again solid rather than spectacular as Birmingham provided a good test of their defensive ability.\' aga see on suht hobusekaka... kui manu vastu päästis neid veel vastasmeeskonna, olgem ausad, väga kehv mäng, siis brumi vastu pigem õnn. täiesti näotud on nad minu arvates ja ootan huviga, millal nad selle kindel-kaitse-ühest-väravast-piisab mänguga valusasti mööda näppe saavad.

ja et eilset päeva veel meenutada, siis kuradi kahju, et see bentley pomm sisse ei läinud. punanina mehed oleks siis küll pikki kotte saanud.

Kommentaar

Algselt postitas Magpie

ja et eilset päeva veel meenutada, siis kuradi kahju, et see bentley pomm sisse ei läinud. punanina mehed oleks siis küll pikki kotte saanud.
      jah, minulgi on pisar silmas...
      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Mourinho on George Grahamilt tunde võtnud?
        One nil to Chelsea!?
        Supplies!

Kommentaar

Kui kellelgi on juhtunud ja mõni tähtis Premiershipi kohtumine sel hooajal vahele jäänud, siis andku ärimees Magpie\'ile sellest kindlasti teada. Plaat vastava lahinguga võib teid juba päeva-paari pärast kusagil oodata.

Kõige parem, kui ütlete ette, et soovite seda ja seda mängu, siis peaks valmis olema juba järgmise päeva õhtuks.

aga palun. ma olengi selline abimees-junsu.

ja räägime privateel.

Kommentaar

Working...
          X