Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Wayne Rooney

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

potentsiaali on.

Kommentaar

"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust

montaa˛!!!! fabritseering!!! kadedate kätetöö!!! buuu!!! ...

okeiokei. kes meist poleks niimoodi teinud ....

Kommentaar

Algselt postitas petsman Vaata postitust
          montaa˛!!!! fabritseering!!! kadedate kätetöö!!! buuu!!! ...

Mina päriselt ei ole ja ei tee ka =/ . Debiilne lihtsalt..

Kommentaar

Jalg siiski taha pandi, viskas pikali, et tähelepanu saada Olgugi, et ma daivimise vastu olen, siis seda väga rumalaks daiviks ei pea. Aga no kui ManUtd seotud asjaga, siis pigistan ma nagunii silma tihtipeale kinni.
            20 LEGEND

Kommentaar

Meenub kohe meie kõigi iidol ja eeskuju Stevie G

Kommentaar

irww shut masendav
                Last edited by Tsill; 14.05.08, 15:18. Põhjus: .
                kkapp

Kommentaar

Nüüd läks küll üle võlli.
                  We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas Tsill Vaata postitust
                    kuradi wannabed olge vait siga ja muud idioodid , räägime parem kuradi arsenali hlebist kes läks tuuri ja sa mängu keelu ,
                    Kuule piimahabemega lapstroll, mine ja masturbeeri onu Ruuni pildi peal, kuid peaasi - ÄRA ÄGISE.

Faking piimahabemed.
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kuulge, kas te olete kolmekesi Lopez Saldanaga tinutamas? Laske ta ka pulti!
                      Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vtp Vaata postitust
                        Jalg siiski taha pandi, viskas pikali, et tähelepanu saada Olgugi, et ma daivimise vastu olen, siis seda väga rumalaks daiviks ei pea. Aga no kui ManUtd seotud asjaga, siis pigistan ma nagunii silma tihtipeale kinni.
                        Daiv on daiv ja ei maksa seepärast silma kinni pigistada või seda mingil määral õigustada, kuna tegemist ManU mängijaga.

Peale selle piisab sellestki, et Ronalts tihti end murule viskab, ülejäänud ei pea sellest eeskuju võtma.

Kommentaar

Daiv on daiv ja ei maksa seepärast silma kinni pigistada või seda mingil määral õigustada, kuna tegemist ManU mängijaga.

Peale selle piisab sellestki, et Ronalts tihti end murule viskab, ülejäänud ei pea sellest eeskuju võtma.
                          Ega ma seda päris tõsiselt ei mõelnudki. Lihtsalt paistis, et kui ma oleks veel ühe sinna otsa pannud, oleks veidi liiga palju neid smailisid nii lühikese tekstijupi kohta.

Aga et vahepeal teemasse ka panna:

Ja veel, et tegemist peab ikka kõva mehega olema. Palju neid Premier League mängijaid ikka on, kellel Soccernetis päris oma isiklik teema?
                          20 LEGEND

Kommentaar

Algselt postitas vtp Vaata postitust
                            Ega ma seda päris tõsiselt ei mõelnudki. Lihtsalt paistis, et kui ma oleks veel ühe sinna otsa pannud, oleks veidi liiga palju neid smailisid nii lühikese tekstijupi kohta.
                            Seda ma küll arvasin, aga igaks juhuks on alati lihtsam mölisema kukkuda.:$

Kommentaar

esimesed väravad rooneylt http://www.youtube.com/watch?v=FdrWHXzog8A

Kommentaar

Ta on PARIM mängija!!!

ROONEY ROKIB!!!

Kommentaar

Working...
                                X