potentsiaali on.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Wayne Rooney
Collapse
X
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitust
okeiokei. kes meist poleks niimoodi teinud ....
Kommentaar
-
Algselt postitas petsman Vaata postitustmontaa˛!!!! fabritseering!!! kadedate kätetöö!!! buuu!!! ...
Mina päriselt ei ole ja ei tee ka =/ . Debiilne lihtsalt..
Kommentaar
-
Algselt postitas petsman Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Tsill Vaata postitustkuradi wannabed olge vait siga ja muud idioodid , räägime parem kuradi arsenali hlebist kes läks tuuri ja sa mängu keelu ,
Faking piimahabemed.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustJalg siiski taha pandi, viskas pikali, et tähelepanu saadaOlgugi, et ma daivimise vastu olen, siis seda väga rumalaks daiviks ei pea. Aga no kui ManUtd seotud asjaga, siis pigistan ma nagunii silma tihtipeale kinni.
Peale selle piisab sellestki, et Ronalts tihti end murule viskab, ülejäänud ei pea sellest eeskuju võtma.
Kommentaar
-
Algselt postitas petsman Vaata postitustDaiv on daiv ja ei maksa seepärast silma kinni pigistada või seda mingil määral õigustada, kuna tegemist ManU mängijaga.
Peale selle piisab sellestki, et Ronalts tihti end murule viskab, ülejäänud ei pea sellest eeskuju võtma.sinna otsa pannud, oleks veidi liiga palju neid smailisid nii lühikese tekstijupi kohta.
Aga et vahepeal teemasse ka panna:
Ja veel, et tegemist peab ikka kõva mehega olema. Palju neid Premier League mängijaid ikka on, kellel Soccernetis päris oma isiklik teema?20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustEga ma seda päris tõsiselt ei mõelnudki. Lihtsalt paistis, et kui ma oleks veel ühesinna otsa pannud, oleks veidi liiga palju neid smailisid nii lühikese tekstijupi kohta.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar