korralikult kratist kinni, et kutsikas rumalusi ei teeks ning kolmas aastakümme sisukas oleks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
korralikult kratist kinni, et kutsikas rumalusi ei teeks ning kolmas aastakümme sisukas oleks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
midagi sellist jah, loodetavasti.
Gladiaatorite esindaja olla kinnitanud, et me Borini eest 8 mm pakkumise teinud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKus ta teab, et too kohe meeldima hakkab? Kui just ta pole juba enne meile meeldind? Ja siit tulevad juba märjad unenäod....
Suareze ja Bellamy olümpiale minek (ja kui peaks juhtuma, et mõlema meeskonnal läheb hästi) tähendab seda, et hooaega võime alustada ainult ühe põhimeeskonna ründaja +karja noortega? Väga huvitav.
Kommentaar
-
Viimasega tuleb muidugi see värav meelde: http://www.youtube.com/watch?v=tZR48...eature=relatedThis is Anfield,
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustViimane olümpia mäng (kuldmedali mäng) on 11. augustil. Esimene Premmi mäng on 18. augustil. Ei näe küll mingit põhjust, miks Suarez või Bellamy valmis ei peaks olema (kui just vigastus kimbutama ei hakka).
Edit: Jonjo leping on kena. Mulle ta meeldib.
Kommentaar
-
Nonii-nonii, väidetavalt tahab Liverpool 44 miljoni euro eest ostetud Andy Carrolli laenule anda kuhugi. Soovijad on West Ham, Fulham ja ka AC Milan. Väidetavalt on asi selles, et uue peatreeneri Brendan Rogersi lemmik formatsioon on 4-3-3 kuhu ei nähta Carrolli pika kasvu pärast talle kohta. Arvamusi ?www.facebook.com/Nahkkera - KÕIKIDELE jalgpalli fännidele facebookis !
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustSamas on suvi alles poole peal ja 2 ebapõnevat ründajat meiega väga tugevalt seostatud.
Kommentaar
-
Spearingut ei näe vist eriti tihti mängu saamas nüüd. Adam, Shelvey, Gerrard, Lucas ning kuuldavasti jääb ka Aquaman Liverpooli. Kunagi aastaid tagasi meeldis väga, kui afa ta mängu pani mõnikord. Kuid nagu eelnev hooaeg näitas, pole ta piisavalt PL materjal, vähemalt veel pole.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Sterlinguga on vahepel intervjuud tehtud:"He is getting us to play football. It's only been about a week and already you can see improvement in the movement of the ball - it's been really good football so far."Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar