tahaks seda hinda näha, millega ta kohale tuuakse.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustmis teha, kui närilisel suu kinni ei seisa.
Algselt postitas fittiAga alati jah ikka leidub üks tropp, kes sealiha müüb.
LÄÄNE SINK KUNI MA SUREN
Kommentaar
-
Mõttetu on vist üritada midagi seletada inimesele, kes ei saa isegi sellest aru, et Suarez jäi süüdi puhtalt enda valetamise ja klubipoolse pideva hämamise tõttu. Miks üldse tasus jälle mainimist, on see nutt ja hala, et pidi kell seitse ärkama ja siis see osa, et poliitiline võim jne. Always the victim, it's never your fault.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
It was a misunderstanding, what happened between me and Evra at Old Trafford when we were to shake hands. In fact, I think it was all arranged against me again, as it had happened with the punishment.'The media in England showed the moment when I passed in front of him, but they didn’t see that he had his hand low before. Only the media in Uruguay and Spain showed that I wanted to shake his hand.
aga samas, sellise vennikesega käppa surudes võivad endal pärast näpud negritoga koos olla:
lõpp hea kõik heaHow dare you? You have stolen my dreams, my childhood.
Banging your head against a wall, burns 150 calories an hour
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKakoi tunnistajad? Suarez ei eitanudki, et ta ütles Evrale negrito. Uruguai keeles pidi see olema familiaarsus, mitte solvang. Terryga on vastupidi, kõik teavad, et ta on cunt, aga keegi pole suutnud tõestada.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMäh? Omanikud tegelevad ruumorite levitamisega?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Soccernet korraldab jalkaturniiri, kas Liverpool võtab ka see aasta osa?
http://foorum.soccernet.ee/showthrea...25#post1424525
Kommentaar
-
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
-
Dempsey ja Allen(?) Aqua, Cole täienduseks ja Borini rünnakule teeb juba soliidsemaks kui eelmine aasta. Arvatavasti tuleb Sterling ka põhimeeste sekka, seega Kuyt'i ja Maxi lahkumine niiväga katastroof polegi. On ju nii? Kaitsesse ja vv pole vist uusi nägusi vaja.
E. Ehk suudab Cole miskit paremat näidata üle-eelmisest hooajast.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar