320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Kõlab küll nõnda, et Allenile on vaja ruumi ja raha teha.
Aqua on mudu tore ja nii, kuid veits uims.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustEi saa aru, miks Aquamanist tahetakse lahti saada. Mängus Torontoga oli ta ju igati tasemel, meile kuluks väga ära. Või on siis Allen kotis meil.
Kommentaar
-
Komistasin YT's sellista asjade otsa. Ei mäleta et need oleks siit läbi käinud.
http://www.youtube.com/watch?v=Kop53...eature=related Shanks
http://www.youtube.com/watch?v=xudo1...feature=relmfu Paisley
http://www.youtube.com/watch?v=IYPPW...eature=related King Kenny
Kommentaar
-
No see on ilmselge ju et Aqua tahab ise ära minna ja Itaalias elada. Ma tahaks ka tema asemel. Liverpool pole just maailma kõige kenam koht ja lootus mingi tiitel võita ka väike Aga õnne liverpoolile järjekordse briti ostmisega.
Nagu näha on, see toob kõvasti edu ja ülemakstud ei ole ka britid Carroll, Downing, Henderson, Adam.... "head poisid" Selles suhtes et idiootsete otsuste tegemine jätkub ja mul on kopp ees. Manu ostab krdi 1 mehe - Kagawa ja see on parim ost premieris see aasta ! Seal ei tehta debiilseid otsuseid. Ja see kajastub ka tiitlies!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustNo see on ilmselge ju et Aqua tahab ise ära minna ja Itaalias elada. Ma tahaks ka tema asemel. Liverpool pole just maailma kõige kenam koht ja lootus mingi tiitel võita ka väike Aga õnne liverpoolile järjekordse briti ostmisega.
Nagu näha on, see toob kõvasti edu ja ülemakstud ei ole ka britid Carroll, Downing, Henderson, Adam.... "head poisid" Selles suhtes et idiootsete otsuste tegemine jätkub ja mul on kopp ees. Manu ostab krdi 1 mehe - Kagawa ja see on parim ost premieris see aasta ! Seal ei tehta debiilseid otsuseid. Ja see kajastub ka tiitlies!
Kommentaar
-
See ei olnud sinu parim nali. Aga minu jutt vastab tõele. Sul on Liverpooli prillid lihstalt nii kõvasti peas, et sa ei näe enam, kus augus sa istud oma Liverpooliga. 21 aastat Inglise tiitlita. Nyyd ostate Borini ja vbla Alleni ja ilmselt tuleb ära eks. Liverpool on klubi, kes on harjunud tiitlite eest võitlema aga mitte 4-7 kohal liigas pusima, liidrites 20-30 punkti maas. Ma ei näe, et midagi muutuks. Inglise vutti vaadanud 10 aastat. Liverpooli ka fännanud, aga igal asjal on piir, hakkasin gloryhunteriks, Chelsea fänniks kui Torres sinna üle läks. Õnneks tuli FA cup ja CL karikas!!!
Liverpool FC - living in history, instead of making it.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustFC Gomel on ELis vastaseks. Esimene mäng 02/08 Valgevenes, teine 09/08 kodus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustWingback - maga ennast kaineks
Kommentaar
-
Tundub, et puhastust alustatakse tähestiku algusest - West Ham olla saanud heakskiidu AC laenutaotlusele.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustTundub, et puhastust alustatakse tähestiku algusest - West Ham olla saanud heakskiidu AC laenutaotlusele.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar