Kas Aggeril tõesti YNWA tattoo või ma nägin valesti?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
kas just väga kvaliteetne, kuid mulle sobib: http://www.coolsport.tv/stream2.phpIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Yvette Nielsen ja Widrik Agger - vanemate nimed
Täna siis õpetatakse vastastele jalkat. Asi on vist paremas striimis.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Johnsoni väravast võiks keegi asjalikum gifi panna siia. Ilus mäng oli, Suarezelt super töö. Rabeles, söötis, lõi. Kahju ainult, et väravat ei tulnud. No ja Borini. Esimeses Anfieldi mängus värav, kena.
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
küll mcn parema versiooni tekitab. seniks:
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Täna näidati ikka väga kena vutti, olgugi et tegu oli üsnagi nõrga vastasega. Suareze tehnika on lihtsalt suurepärane, mees lihtsalt leiab igast kohast tee läbi. Suudeti kombineerida ja kokkumäng oli igati hea. Isegi Downing meeldis täna. Shelvey oli ainuke kahvatum, aga tõenäoliselt hakkab kolmene keskväli koosnema Gerrardist, Lucasest ja Allenist. Ilus mäng ja loodetavasti suudetakse taolist mängu ka edaspidi näidata.
Agger oli Spearingu käe ka täis sodinud, loodetavasti jääb Dagger ikka Liverpooli.
Kommentaar
-
Lisaks veel seda, et äärekohtunikeks olid vist de Gea sugulased, kes vähemalt kahel korral nägid suluseisu ja LSi hea töö untsu keerasid.
Kuna vastaste kaitsetöö oli täna selline väsinud, siis korra näitas väljakukohtunik neile, kuidas LSi vastu kaitses mängida.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar