1 post ja kolm kolli, loodetavasti punased võrgud imevad ka edaspidi sama hästi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Gomelist polnud eile vastast. Seega oli hea treeningmäng põhisatsile. Suarez oli tase omaette. Borini sai kah jala valgeks ja noa hambu. Paar SG ja Suarez meenutas paari aasta tagust paari SG ja Juudas. Koostöö le excellent.
Kui me nüüd Aggerit euroopas mängitasime, siis kas see tähendab, et ta on ManCity jaoks CL'ks lukus?
Daz- Ma ei usu, et ma selle nooruse teemaga eriti liialdan. Kui me jätame välja Borini ja Jonjo siis eile mängisid platsil mehed oma parimas eas. Ja sellega on korras. Aga kui sa pinki vaatad siis peale Carra ja Adamsi vaatab vastu armee hilinenud puberteeti ja nende asendus on keskooli sats. Nii kaua kui põhimehed terved püsivad või mängudegraafik liiga tihedaks ei kisu pole hullu. Aga, kui.... Aga elame näeme, paanikaks on veel ehk tõesti vara.
Kommentaar
-
Eks vigastused ole tihti ettearvamatud, nagu ka ELis pallivad satsid . Et sa murest väga murtud ei oleks, siis vähemalt saavad noored mänguaega
e: BR/DA: "We don't want to sell him and he is a player who is very important for me."
SG ütles mängujärgses intervjuus, et Aggeri töökoht on omanike otsustada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustEks vigastused ole tihti ettearvamatud, nagu ka ELis pallivad satsid . Et sa murest väga murtud ei oleks, siis vähemalt saavad noored mänguaega
Kommentaar
-
Bellamy lännu: http://www.liverpoolfc.com/news/late...llamy-transfer
Mõnes mõttes kahju, aga tegelikult igati loogiline. Aitäh ja edu edaspidiseks, Bellers!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustAjuvaba, saja milliga jälle mingi britt osta...
Kommentaar
-
Algselt postitas ddbb Vaata postitustOle vait, palun ole lihtsalt vait. Allen on väga hea täiendus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar