Tuli sisse teine poolaeg, siis vist 10 min pärast pidi vigastuse tõttu lahkuma. Tundub, et kõrgemad jõud on vastu Cole'ile.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Vahetusest vahetuseni läks jah kümme, aga lihase tõmbas ära juba enamvähem esimese puutega.
e: üldse mitte terava mõttes, sest kõik treenerid panevad samamoodi, aga lihtsalt puhas klassika:
The Liverpool manager said: "I'm not going to go on about referees but thought the two penalty decisions were very, very harsh, three decisions if you include the sending off. Martin Skrtel doesn't make contact with Shane Long. The first one there is slight contact but I know Shane well and I know how big and strong he is. It was very, very harsh. That changed the game because with 10 men it is very difficult."armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustVahetusest vahetuseni läks jah kümme, aga lihase tõmbas ära juba enamvähem esimese puutega.
e: üldse mitte terava mõttes, sest kõik treenerid panevad samamoodi, aga lihtsalt puhas klassika:see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Borini öelnud FourFourTwo'le, et üks lollakas olla hästi öelnud:
"The fans played a big part (in me joining Liverpool)," Borini told FourFourTwo magazine. "When I was with Italy at Euro 2012, I was talking to Balotelli about England, and he told me that Liverpool had the most exciting fans to play in front of.
"He described it as a beautiful experience.
Muidu eilse põhjal kardan, et tal läheb ikka kohanemisega mõnevõrra aega. Võiks esialgu pingil ja euroopa liigas kohaneda ja lükata Andy koos Suarezega ette, äkki lööb ära kõik need võimalused mis Luis raiskab.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustesimest korda vaatame jalgpalli?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustEsimest korda jah. Ma pole küll Aggeri olukorda kordusest vaatand eriti, kuid esimese hooga tundus, et puude oli kastist väljas. ja mis tagant jalga? Ilmselgelt polnud seal vea lõhnagi.
"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas dontastik Vaata postitustPuude oli kastis sees.
[IMG]pilt[/IMG]
Kommentaar
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustKui jala "puudet" mõtled, siis pildilt näha ju, et kastist väljas. Long kukkus kaks korda kahtlaselt ja sai mõlemad otsused. Esimene kord kaotas tasakaalu ning koperdas pikali. Teisel korral ma ka selget puudet seal ei näinud, sai pendla. Võibolla on liiga tumepunased prillid ees ka...
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustEsimest korda jah. Ma pole küll Aggeri olukorda kordusest vaatand eriti, kuid esimese hooga tundus, et puude oli kastist väljas. ja mis tagant jalga? Ilmselgelt polnud seal vea lõhnagi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar