Pakun, et see kes Aggeri kõrval Heartsi vastu mängib istub City vastu pingil. Carra või Coates siis.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Väike Phil Dowd compilation eelmisest mängust: http://www.youtube.com/watch?v=KqBnzlM7lko
Kui trenni vestide teooria taaskord paika peab, siis peaks Heartsi vastu keskel alustama Agger koos Coatesega (Carra City vastu...).
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustKes on see liverpooli number 29 kes video alguses bromi mängijale otsa jookseb ja siis simuleerib nagu oleks küünarnukiga näkku saanud?
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustKes on see liverpooli number 29 kes video alguses bromi mängijale otsa jookseb ja siis simuleerib nagu oleks küünarnukiga näkku saanud?
Kommentaar
-
Ma ei öelnudki ju et keegi väitis kuskil . Aga Borini miimika oli küll vastav. Haaras käega näost kinni nagu oleks sinna litaka saanud. Videost ju ilusti näha kuidas toimub kokkupõrge ( vähemalt video järgi rinda saab obaduse) ja siis kulub väike hetk ja siis haarab käega põsesarnast nagu oleks sinna paremisrge sisse saanud .
Muidu oi kurat see punane kaart Aggerile oli küll ajuvaba.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustMa ei öelnudki ju et keegi väitis kuskil . Aga Borini miimika oli küll vastav. Haaras käega näost kinni nagu oleks sinna litaka saanud. Videost ju ilusti näha kuidas toimub kokkupõrge ( vähemalt video järgi rinda saab obaduse) ja siis kulub väike hetk ja siis haarab käega põsesarnast nagu oleks sinna paremisrge sisse saanud .
Muidu oi kurat see punane kaart Aggerile oli küll ajuvaba.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustGuardian pakub õhtuks säherdust põnevat koosseisu: Reina; Flanagan, Coates, Agger, Robinson; Henderson, Spearing, Allen; Downing, Carroll, Sterling.
Kommentaar
-
eile BR ütles, et mingi väikene vigasus pidi olema ning vaatab, kas ja kuidas täna lood on. eks näis.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar