Üks mahukas ja huvitav intervjuu Suarezega: http://www.guardian.co.uk/football/2...ool?CMP=twt_gu
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustEPL debüüt: Arsenal at Anfield
kui juba vidjote panemiseks läks★★★★★★
Kommentaar
-
mkay, täitsa nitsevoo täkk. äktsionit hakkab saama. ei usu, et sellest mingi nurisünnitus tuleb.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Nurisemiseks pole põhjust jah.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustmkay, täitsa nitsevoo täkk. äktsionit hakkab saama. ei usu, et sellest mingi nurisünnitus tuleb.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Kuskilt hakkas silma, et laenulepingus sees punkt et hooaja lõpus võimalus omale osta 15m eest. Linki ei anna, sest ei mäleta kus ma seda nägin. Sahini enda suhtes olen neutraalsus ise.Algselt postitas KingK Vaata postitustHuvitav kas mingi väljaostu võimalus ka lepingusse saadi?
Küsimus on kes nüüd siis minema saadetakse.
Kommentaar
-
charlie adam oleks tore valik. peale viimast mängu võib ka shelvey kodus murelikult juukseid kitkuda.Algselt postitas Marduk Vaata postitust
Küsimus on kes nüüd siis minema saadetakse.How dare you? You have stolen my dreams, my childhood.
Banging your head against a wall, burns 150 calories an hour
Kommentaar
-
ma ei usu, et ta vastu võtabAlgselt postitas Kivi77 Vaata postitustPakun esimeses mängus Sahinile punast.
Kommentaar
-
On see Sahin nüüd ründavam või kaitsvam mängija? Lucas, Allen, Gerrard. Kuhu türklane paigutatakse? Shelvey'd küll kuhugi ära ei annaks, pigem siis Spearing ja Adam. Keskväli igal juhul võrreldes eelmise aastaga kraadi võrra parem.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Sahin on selline DM/CM tüüpi mängija, suhteliselt Xabi Alonso sarnane, samuti hea platsinägemisega ja suudab pikki sööte anda, kaitses mitte lõhkuja, aga selline tark mängija, õigel ajal õiges kohas tihti. Eks üks põhjus, miks ta Reali osteti, oligi see, et suudaks vajadusel teda asendada, aga Alonso on vägagi terve ja vormis püsinud, niiet selleks pole vajadust olnud. Teine põhjus oli muidugi see, et ta saadi väga odavalt kätte.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustOn see Sahin nüüd ründavam või kaitsvam mängija? Lucas, Allen, Gerrard. Kuhu türklane paigutatakse? Shelvey'd küll kuhugi ära ei annaks, pigem siis Spearing ja Adam. Keskväli igal juhul võrreldes eelmise aastaga kraadi võrra parem.
Igatahes Liverpooli poolehoidjatel on põhjust rõõmustada, ta on kõige Alonsolikum mängija, kes Liverpoolis peale tema lahkumist on olnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar