Üks mahukas ja huvitav intervjuu Suarezega: http://www.guardian.co.uk/football/2...ool?CMP=twt_gu
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustEPL debüüt: Arsenal at Anfield
kui juba vidjote panemiseks läks★★★★★★
Kommentaar
-
mkay, täitsa nitsevoo täkk. äktsionit hakkab saama. ei usu, et sellest mingi nurisünnitus tuleb.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustmkay, täitsa nitsevoo täkk. äktsionit hakkab saama. ei usu, et sellest mingi nurisünnitus tuleb.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas KingK Vaata postitustHuvitav kas mingi väljaostu võimalus ka lepingusse saadi?
Küsimus on kes nüüd siis minema saadetakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitust
Küsimus on kes nüüd siis minema saadetakse.How dare you? You have stolen my dreams, my childhood.
Banging your head against a wall, burns 150 calories an hour
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustPakun esimeses mängus Sahinile punast.
Kommentaar
-
On see Sahin nüüd ründavam või kaitsvam mängija? Lucas, Allen, Gerrard. Kuhu türklane paigutatakse? Shelvey'd küll kuhugi ära ei annaks, pigem siis Spearing ja Adam. Keskväli igal juhul võrreldes eelmise aastaga kraadi võrra parem.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustOn see Sahin nüüd ründavam või kaitsvam mängija? Lucas, Allen, Gerrard. Kuhu türklane paigutatakse? Shelvey'd küll kuhugi ära ei annaks, pigem siis Spearing ja Adam. Keskväli igal juhul võrreldes eelmise aastaga kraadi võrra parem.
Igatahes Liverpooli poolehoidjatel on põhjust rõõmustada, ta on kõige Alonsolikum mängija, kes Liverpoolis peale tema lahkumist on olnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar