Esimese 11' jooksul pole paraku söötu korralikult käima saadud. Sterling on paar head liigutust teinud ja Gerrard tundub täis võitlusvaimu. Kahju Lucasest..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas tauri3000 Vaata postitustShelvey't eelistatakse 20 miljonilise Hendersoni ees?
Kommentaar
-
Pole kahtlustki, kes oli parem tiim esimesel poolajal. Võrreldes WBA'ga eelmine mäng, nagu öö ja päev. Meeldis see, et rünnati ka peale väravat. Sterlingut vaadates, ei ütleks et 17 aastane. Naudib oma mängu Kas ma olen ainus, kes arvab, et Borini ei sobi äärele? Ründes tunneks ta end mugavamalt ning Suarez saaks äärelt oma tehnikaga sisse tulla.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Tra küll. See on ikka kaks punkti puhtalt enda lollustest kaotatud. Mõlemad City väravad tulid Liverpooli mängijate vigadest. Liverpool oli igati parem meeskond, aga ikka suudeti endale kuidagi ära keerata. Järgmine mäng prooviks sellistest lollustest hoiduda, paluks. Suareze värav oli maasikas.
Kommentaar
-
Kaitse kõige kindlam lüli teeb otsustava vea, võit oli põhimõtteliselt käes ju. MoM õiglaselt Allen (ülehinnatud britt, kivi77), platsinägemine on hea mehel. Palju see sööduprotsent lõpus tuli, üle 90 kõvasti vist. Kui edaspidigi sellist mängu näitavad, siis CL unistus võib ka järgmisel hooajal tulla. Ilus on sellist jalgpalli vaadata meie poolt.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar