320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas idikas Vaata postitustTäpsustav küsimus ka, et kui Liverpool saab Euroopa liigas alagruppi, siis kui 25. oktoober on mäng, siis ilmselt lükatakse see Evertoni mäng väheke edasi? Kui reaalne oleks Euroopa liiga piletit saada?
Isegi käisin Chelsea-mängu vaatamas novembris 2010, samal ajal linna peal midagi erilist ei toimunud.See kiri siin on all
Kommentaar
-
Liverpool - Arsenal.Season 2008/2009HD 1080phttp://a.check24.net/misc/click.php?pid=74347&aid=18&deep=dsl-anbieterwechsel
Hea punt oli siis poolil, Torres, Riera, Alonso, Mascherano, Arbeloa, Benayoun, vormis Kuyt ja tasuks 2 koht ka Premieris.
Kaitsed kinkisid 2 väravat ära jälle. Aga muidu aasta mäng 08/09
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustSealt lugesin ka esimest korda, et nii mitu just Birminghami klubi, on Oti vastu huvi näidand. Eelistaks ikkagi, kui teda laenataks, väga ebatõenäoline et üldse see aasta platsile saab, saaks kuskil mängu aega ja siis näeks kas midagi üldse tuleb, või ongi notlobidesse sündind.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
Spearingu välja laenamisel küll mõtet ei näe. Tüüp on piisavalt võimalusi saanud enda tõestamiseks ning ega erilisi arengumärke ta näidanud ei ole. Sügisel juba 24. Boltoni pakutav 3M tundub täiesti õiglane.
Kommentaar
-
Eks Henderson ja Shelvey jäävad suht kindlalt, Hendersoni eest maksti lihtsalt üle ja Shelvey on kõige lubavam neist. Adami vastu pole keegi mu teada huvi näidanud, niiet midagi vast Jayga tehakse lähipäevil. Lucasega kardetakse hetkel kahte kuud, toodi ikka liiga vara paranemiskuurilt tagasi.★★★★★★
Kommentaar
-
kellegi peab meedikutest maha laskma, sest kui mängija saab soojendusel vigastada ning ta lastakse platsile... siis sama hästi võiks mõne mängija teinekord sokkis väljakule saata.
ma muidugi mõistan igast põhjendusi (polnud nagu midagi eriti viga, mees ise ütles-tahtis, tähtis mäng, tähtis mängija jne), kuid meedikud peaksid olema kained - Lucas oli ju siiski pikemalt vigane ning iga väiksemgi aevastus peaks 3-kuulise garantii alla käima.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustTeisalt peaks mõningane keskpoolikute varu olema. Lucase saatus juba praegu teadmata. Henderson, Adam, Shelvey, Spearing nelikust peaks vähemalt kaks jääma, võib-olla isegi kolm. Mina hindan, tõsi, neist Jay'd kõige madalamalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMinul isiklikult on Hendersoni veel vähem usku kui Downingusse.
Kommentaar
-
adam - üle parda
ottsepp - üle parda
stuart retarding - peaks ka tegelt paar tiiru plangul tegema, aga see projekt läheks teile nii kulukaks ja teda läheb ilmselt hooaja jooksul vaja.
hendokas - praegusel hetkel täielik topis, aga eelkõneleja ütles õigest - 22 alles. plussss: ega ta ENAM hinda ei kaota ning kui talle mingi hooaeg või paar aega anda, aga tast ikka sittagi ei tule, siis saab ehk nõks kallima raha eest maha müüa kui praegu.
kahtlustan, et jaanuari kõige aktiivsem klubi on Merseyside'i Kalkuniordu. läheb huvitavaks.
ps: shity mängu eest tuleb müts maha võtta, kahju aint, et nii läits.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar