Algselt postitas budulojus
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
The Reds team in full is: Reina, Kelly, Carragher, Skrtel, Downing, Allen, Henderson, Gerrard, Shelvey, Suarez, Morgan. Subs: Jones, Johnson, Enrique, Agger, Coates, Borini, Sterling.
Morgan võiks mõne värava lüüa.
E. Ühtlasi peaks vist selge olema, et Carrolli tulevik pole meiega.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustE. Ühtlasi peaks vist selge olema, et Carrolli tulevik pole meiega.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustLäbi aegade kõige kallim flop maailmas?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
-
Tundub, et Carroll saadetakse aastaks Londonisse ning haamritel pole isegi kohustust teda päriseks osta, kui nad püsima peaksid jääma. Üsna kohutav tehing - kaotatakse üks varumees aastaks ning ei saa ka raha, et uut osta.
Müügu siis parem maha hiigelkahjumi eest. Ehk mõni ostja ikka leidub...
Kommentaar
-
nõksa fantaasiat võiks ikka olla, et olukord ACga nõnda kohtuav ei tunduks.
e: uus poiss signeeritud - Yes-man
sonks mängibsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Downing mängib vasakul äärel, seal Skrteli kõrval vasakul äärel.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustTundub, et Carroll saadetakse aastaks Londonisse ning haamritel pole isegi kohustust teda päriseks osta, kui nad püsima peaksid jääma. Üsna kohutav tehing - kaotatakse üks varumees aastaks ning ei saa ka raha, et uut osta.
Müügu siis parem maha hiigelkahjumi eest. Ehk mõni ostja ikka leidub...
Kommentaar
-
Downing vasakul oli naljakas vaadata jah ehk saab hakkama. Mängueelne line-up näitas veel, et Suarez keskel ja Morgan vasakul. Morganil pole ju seda tehnikat, et wingerina mängida. Mängus on loodetavasti vastupidine värk Ja kes on see soenguga tüüp?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar