Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vaadates milliselt mandrit omanikud on ja kuidas sealpool asjad käivad siis tavaline värk. Aga kui nüüd päris aus olla siis vaat et vaatakski seda reality showd.
Saage aru, god almighty andis ameeriklastele kõik peale huumorimeele, las möllavad, kui sealt mandrilt publikut ja raha juurde saab. Ja kui ongi üle võlli reality, ikka vaatan ambad ristis huvi pärast ära.
Raheem Sterling kutsuti mänguks Ukrainaga koondisesse. Bling.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Võib olla tõesti. Loodame, et temast mingit maailmapäästjat ei maalita.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Hillsborough files released, ja siin parlamenist esimene vabandus. Poleks arvand et tooridelt miskit loota on, a ennäe. Ikka uskumatu pask klopiti kokku ja nii kaua läks aega et hakata midagigi tunnistama.
Uskumatu, et läks 23 aastat aega, et valitsus lõpuks enda vigu tunnistaks. Nüüd on kõik teada ja Liverpooli fänne on lõpuks kuulda võetud. 1989 ei tahtnud keegi süüd enda peale võtta ja süü veeretati fännide peale, kes olevat olnud purjus ja isekeskis kakelnud. Aastal 2012 saame teada, et purjus polnud neist mitte ükski ja süüdlasi on mitmeid. Esmalt Lõuna Yorkshire'i politsei kes asjal lihtsalt nende endi silme all juhtuda lasi, FA-l kes lubas mängul toimuda staadionil, mis ei vastanud absoluutselt nõuetele ning kolmandaks kindlasti valitsus, kes asjas lihtsalt jalgpalli huligaane süüdistas. Eriti tülgastav on fakt, et vähemalt 28 fänni jäeti lihtsalt surema, tükk aega pärast õnnetuse juhtumist. Kõik see toimus politseinike silme all. Lihtsalt häbiväärne.
Kommentaar