Tänaste Briti lehtede esikaaned: http://www.thisisanfield.com/2012/09...pendent-panel/
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas KingK Vaata postitustEhk selle hooaja teine kit!?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustTegelikult third kit aga jah teine kodusärk. Sõber tõi need Liverpoolist ja endale võttis klassikalise punase Ja mulle see särk kingiti
Kommentaar
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustEsimene osa.
Kommentaar
-
U21 mängis meil chelskiga. Esimest poolaega ja teise poolaja kümme minutit ei näinud, kuid selle ülejäänu 35 minuti põhjal, täiesti teenitud 4-1 võit. Noortel chelksipoistel ei tekkinudki erilist võimalust. Väravad lõid Robinson, Coady, Adorjan ja Ngoo. Nendest viimane kibeles ikka väga ning pärast väravat oli ka põhjust näha. Oli teine särk all kirjaga "96 reasons for justice", kui ma nüüd õigesti nägin. Adorjan oli muljetavaldav oma söötude ja tehnikaga, meeldis täna kõige enam. Uuel sakslasel oli võimalus hattrick teha, kui uskuda kommentaatoreid, kuid ei löönud ühtegi.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustThis is Anfield,
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustUuel sakslasel oli võimalus hattrick teha, kui uskuda kommentaatoreid, kuid ei löönud ühtegi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustremoved on video sealt saidilt, seepärast ongi must kast.This is Anfield,
Kommentaar
-
Reina, Johnson, Kelly, Skrtel, Agger, Allen, Shelvey, Gerrard, Sterling, Borini, Suarez. Varus: Jones, Enrique, Sahin, Assaidi, Henderson, Downing, Carragher.
Teeb siis nii, et täna ei kaota!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar