320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Jep, Robbie. Ma sama meelt.
Who was the best player you played with?
"I've played with many, many great players. Paul Gascoigne was fantastic and
I could sit here all day and talk about Liverpool players - John Barnes, Ian
Rush, Jan Molby, Ronnie Whelan and Steven Gerrard, who is an unbelievable
player.
"He would probably be my number two. The best player I've ever played with is
Steve McManaman. He was unreal."the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Kuradi kurat. Ongi neil üks rohkem.
'pool vs manku
liiga: 18-19
päris kapp: 7-11
pisike kapp: 8-4
hästi pisike hooajaeelne kapp: 15-19
Euroopa suur kapp: 5-3
Euroopa karikakapp: 0-1
Euroopa pisike kapp: 3-0
Euroopa superpisike kapp: 3-1
ülikontinentaalne kapp: 0-1
maailmaklubikapp: 0-1
kokku: 59-60the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJep, Robbie. Ma sama meelt.
Who was the best player you played with?
"I've played with many, many great players. Paul Gascoigne was fantastic and
I could sit here all day and talk about Liverpool players - John Barnes, Ian
Rush, Jan Molby, Ronnie Whelan and Steven Gerrard, who is an unbelievable
player.
"He would probably be my number two. The best player I've ever played with is
Steve McManaman. He was unreal."★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustMinevik ongi ainus, mis teil meenutada.
Üldiselt sellistest avaldustest ei võida mitte keegi mitte midagi ja neid ei ole vaja pilduda nõnda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustMinevik ongi ainus, mis teil meenutada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustSelle mille vanad ära si*tusid parandasid noored ära. Tooge palun see vend tagasi, kes meil kaitsjaid treenis. Selline lohakus maksab väga valusalt kätte meile varsti (kui mitte juba). Aga hea oli näha platsil ringi sebimas tiimi kes kõik tahavad ennast tõestada.
Wisdom- debüüdil värav? Üldiselt soliidne esitus ja värav kirsiks veel juurde. Ei lekkinud tema äär rohkem, kui ilmselgelt alavormis Enriquel. Aga samas tekitas küsimuse, kuhu on küüditatud Flanno?
Suso- tehniliselt väga hea. Võib palli usaldada ja ta kas hoiab seda kenasti või annab loogilise söödu. Samas meeskondlikult vaja meeletult areneda. Tihti oleks olnud lihtsam sööta, kui ringi triblada selle palliga.
Pacheco- pean nõusutuma teistega. Väga nulli lähedane üritus. Ootasin rohkemat temalt.
Assaidi- hea terav äär. Ei karda peale lüüa. Aga toores veel.
Coates- ilus värav, aga... Ma ei tea kas mulle ainult tundub nii, aga kaitses peaks ta veidike rohkem liikuvam olema. Liialt palju loodab oma pikkadele jalgadele. Värav oli kena.
Shelvey ja Borini tõid muutuse ja vormistasid võidu. Is nice.
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustMinevik ongi ainus, mis teil meenutada.mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
kirjatsurad väidavad, et Daggerile pakutakse uut lepingut, mis teeks temast enim tasustaud taanlaset jalgpalluri ever... 75k/w.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas kenkarjane Vaata postitustkas täna seda being livepool kuskilt läbi sopcasti või veetlei kahm näeb ? oskab keegi öelda?
Mina tõmbasin omale siit ning ei pidanud pettuma. Kvaliteet oli hea.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar