Algselt postitas Halb ründaja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Kui see on aus tulemus sellele mängule siis võtke suhu!
Van Persie samamoodi tallad ees Susole ja kollane, mis seal Shelvey olukorras hullemat oli?
Borini, Agger, Kelly vigastatud
Evans vana EIT tuleb ise kaks jalga ees võitlusesse ja siis pillib ka maas veel, tra see on meeste mängOle sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustNii palju ebaõnne ühele meeskonnale ühes mängus polegi pikka aega näinud. Vigastused, punased ja penaltid.
Kommentaar
-
Üldiselt mulle ei meeldi kohtunikke süüdistada ja ega ma eriline vandenõu teoreetik ka ei ole, aga no kuulge, mis asi see täna seal toimus? Kuni selle punase kaardini oli Liverpool igas elemendis Unitedist üle, kuid siis otsustas härra Halsey sekkuda ja Shelvey sai punase kaardi olukorras, kus mõlemil osalisel lasus sama suur süü. See penalti, mille eest? Suarezel oli Sunderlandi mängus ka rohkem kontakti, olukorras, kus ta sai 'divemise' eest kollase. Täielik nali. 10 v 11? Pigem 10 v 12. Liverpooli meeste mängu kohta väga halba ei saa öelda. Mängiti hästi ja hingestatult.
Cue the 'it's never your fault' songs...
Kommentaar
-
kahju muidugi kaotada, eriti veel siis kui kohtunik kahe otsusega enda renomee allavoolu laseb, kuid üldises plaanis pole vaja kedagi siunata. vastased olid kodjad ja mängisid nagu patsikummidega 5-aastased tütarlapsed, ise oleks pidanud ikka ja jälle otsustavam olema.
kui eelmisel hooajal tundus, et rohkem ebaõnne pole võimalik kogeda, siis päris nii see kahjuks pole. selg sirgu ja tatsume edasi. tiitlit me ju võitma ei pea, CLi ei pea ka jõudma, võite imeda pole meil ka vaja. mänguline pool oli meil ju korralik ning praegusel hetkel, hooajal on see peamine.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustNii palju ebaõnne ühele meeskonnale ühes mängus polegi pikka aega näinud. Vigastused, punased ja penaltid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar