320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
JUSTICE üle publiku oli mängu enda suhtes täna vägagi paslik. Ja no mis sa ikka siis teed? Mitte ainult see punane ja see pennal, mitu kollast jäi neile andmata ja mängu edasiminnes aina enam tundus, et järgmine vile tuleb täpselt nii nagu jumal juhatab. Vähemalt võideldi südilt lõpuni, saadi värav kümnekesi ja noored nagu Suso tulid julgusega karmi mängu sisse. Olgu, oli siis see sama vana jant, aga miks meil pidi veel kolm meest vigastada saama?? Aggeril lausa olevat see sama hirmuäratav knee ligament. Õudne päev.
Igaljuhul tubli Shelvey kes lõpuni enda eest seisis ja savisaarele näkku ütles 'it's all you' - mölisege palju tahate.
Ja et osad manku fännid on nii reaalsusest eemale sõitnud, et ka juba selliseid otsuseid lõpuni õigustavad, oehh...
Vähemalt viidi mänguvälised austusavaldused ilusal kombel läbi.★★★★★★
Kommentaar
-
Ärge nüüd jonnige, et unitedile jälle kuskilt imetud penalt, kuulake neville juttu, puhas kuld ja õige penalt http://www.101greatgoals.com/gvideos...er-united-2-2/Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustSee kas läheb pihta vastasele või ei, sellel pole vahet. See reegel on selleks tehtud, et ei mängijal tuleks pähegi 2 talda ees pallijärgi hypata.
Reeglite kohaselt oleks pidanud Van Persie ka punase saama.
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustÄrge nüüd jonnige, et unitedile jälle kuskilt imetud penalt, kuulake neville juttu, puhas kuld ja õige penalt http://www.101greatgoals.com/gvideos...er-united-2-2/
õnneks olid kaitsemängijad kastis ja mingi puude sel korral ning silmad maas te käima ei pea.
puhas kuld vms oleks pigem see, et tegemist oli pehme penaltiga ning võttes arvesse seda, mis penaltid antud mängus vilistamata jäeti, siis pidanuks ka sellel korral vile vaikima.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustÄrge nüüd jonnige, et unitedile jälle kuskilt imetud penalt, kuulake neville juttu, puhas kuld ja õige penalt http://www.101greatgoals.com/gvideos...er-united-2-2/
Suarez võib 100 korda nii kõhuli visata, ikka ei saa pennut.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustEndise eluaegse manu mängija arvamust võtad kullana manule antud penaltiolukorrast?
Suarez võib 100 korda nii kõhuli visata, ikka ei saa pennut.
Kommentaar
-
sõna võttis, kuid eks ta peab kasvama, et tema häält kuulda oleks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustRodgers võiks täna kohtunike kohta sõna võtta. No kurat, aega on läinud, kuid ikka ei rahulda mind tänased otsused.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
kaks senti punase teemal, ilma soovita kellegagi personaalselt teravat tõmmata.
auru ja emotsiooni on senistes hinnangutes palju, aga eks samas peabki olema.
kuid kohtunik näeb situatsiooni täpselt ühe korra ja üheainsa nurga alt, ilma võimaluseta aegluubis giffi kakskümmend korda uurida, mida valdav osa siin sõna võtjaid kahtlemata teinud on. fakt on see, et ühe mehe liikumine jätab mulje olukorda libistamisest, teine aga lendab sinna hooga, jalad laiali. on normaalne ja instinktiivne reaktsioon, et vea tegi teine, mitte esimene. kui otse öelda, siis langes Shelvey lihtsalt oma kohmakuse ohvriks, mis lasi tema liigutusel paista robustsemana kui see tegelikult oli. julgen pakkuda, et puhtalt selle pealt Halsey ka punasega reageeris.
(ääremärkus - see lause, et no way ma hakkan sellises mängus täklingusse minnes ennast tagasi hoidma, näitab tegelikult väga selgesti, et Shelvey oli ka selgelt üle häälestunud.)
ja teine asi on muidugi tulemus. oleks Shelvey jõudnud sekundi murdosa varem ja Evans sellevõrra hiljem, olen päris kindel, et kõndinud oleks teine mees. jällegi, instinktiivne... jne.
kuna aga sada protsenti kindel Halsey seal vilet andes kindlasti olla ei saanud, siis ausam oleks olnud kollasega piirduda. mis ma öelda tahan selle pika jutuga - eksimus küll, aga samas selline, mida on kiires mängus väga kerge teha ja mille pärast ei ole küll alust kohtunikku vandenõus süüdistada.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
ah jah, ühe asja ütlen siiski veel ära, mis ilmselt nüüd nii mõnelegi ei meeldi, aga:
see, kuidas Shelvey oma täiesti absurdsete süüdistustega SAFile sisse lendas, jätab igati mulje sellest, nagu taotaks juba klubis mängijatele mingeid täiesti ebaratsionaalseid hoiakuid pähe. noh needsamad "...never your fault" ja igasugused FA kinni maksmise jutud. hilisem pseudovabandus mõjus täpselt sama halvasti, õnneks mõistis ta selle peagi ise ära kustutada.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar