Täna paistab küll, et pannakse veidi nimekam sats välja kui Bernis. On ka põhjust, sest Udinese hooaeg on seni olnud igati kena. Joe Cole'i võib vast mingil määral märgata.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
Jones, Johnson, Carra, Coates, Robinson, Shelvey, Hendo, Allen, Assaidi, Downing ning BoriniIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustOn ka põhjust, sest Udinese hooaeg on seni olnud igati kena.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustCL play-offis kotid, EL'is Anzi Makelelelele-role vastu viik. Serie A-s 1 võit(lol_Milan), kaks kaotust, kolm viiki - 15. koht. Peatreener on mõtisklenud loobumise üle ja kapten jäeti viimasest mängust välja siseprobleemide tõttu(Liverpooli vastu on siiski tagasi). Midagi kena neil sel hooajal veel pole olnud.
Kommentaar
-
Hea, et pall hoitakse enamus ajast enda käes. Kuid võiks sellega vähe otsustavam olla ning väravat pommitada. Ja kas mulle ainukesena tundus, et Shelvey väravatähistus imiteeris two-footed täklingut ehk manku vastu punase kaardi olukorda?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Esimene poolaeg oli siis surnuks söötmise mäng.
Reina päästis meid ühest ja Shelvey lõi ühe. Võiks nüüd proovida veits välku ja pauku ka väljakul teha - igav on.
Ah jaa, Downing on tubli olnud. Tema väravasööt oli ilus ning üldse on aktiivne.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustStaadionil on vist 1 pall ja 0 pallipoissi
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar