said ju aru küll. suarez on süüdi, et ta enda kohtunike poolse "kaitsmise" nii raskeks teeb. eks emb-kumb milaano klubi teeb mingi hetk pakkumise ja siis on tsutsufrei.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustsaid ju aru küll. suarez on süüdi, et ta enda kohtunike poolse "kaitsmise" nii raskeks teeb. eks emb-kumb milaano klubi teeb mingi hetk pakkumise ja siis on tsutsufrei.
Kommentaar
-
lasteaias käidi vahepeal pilti tegemas
Ma olen vist vahepeal midagi maha magand, aga kas Doni solvus ja läks ära?
sealt Suareze mitte-dive vidjost tuli jälle meelde see kus ta seal Norwichi vastu mängus karistusalas mingi ilge võtte ohvriks langes, no kuidas kurat seda ka ära ei vilistata..★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustlasteaias käidi vahepeal pilti tegemas
Ma olen vist vahepeal midagi maha magand, aga kas Doni solvus ja läks ära?
sealt Suareze mitte-dive vidjost tuli jälle meelde see kus ta seal Norwichi vastu mängus karistusalas mingi ilge võtte ohvriks langes, no kuidas kurat seda ka ära ei vilistata..
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustTahan 8elda, seda et Stoke m2ngus konstantselt peksti kossi k6igile ja kohtunikud ei teinud midagi. No shit et siis tulevad dive m6tted p2he.
daivida, et vastastele potentsiaalselt kätte maksta/tagasi teha, võttes risk, et läheb nii nagu (päriselt) läks ja süvendada iseenda vitupea-kuvandit? jah, kõlab küll nagu keskmise (lõuna-ameerika) jalgpalluri mõtlemine. lisaks - seda enam hakatakse talle kossi sõitma, sest kohe kui ta reaalse põhjusega pikali on, ütleb vastane kohtunikule, et till daivib jälle ja let it be.
lõppeks:täpselt samasugune nõiaring nagu evra-keiss. väike luisa peab ise sellest välja hüppama elik enda jaburused ära lõpetama, mitte "ma ei teind midagi/mul pohhui kui mulle daiver öeldakse" mantrat edasi paugutama. natuke veel ja tehakse tema peal veel üks näidispoomine.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
ple nüüd kusagilt välja lugenud, et ta oleks öelnud, et ta pole sukeldunud (enda teguviisi õigustanud). Pigem jääb mulje, et LS on saanud konkreetsed juhised - mängi jalgpalli ja kui keegi midagi küsib, siis nii vastadki (minu töö on mängida), et pole pärast millest kinni hakata (või noh, nagu selgub - ikka on?).
iga mõistusega inimene näeb, et mees püüab järjest enam jalul püsida = ärge mölisege ja aidake inimesel kasvada, mitte ärge tehke tema elu raskemaks ning kui ta korduval kaasa-aitamisel libastubki - õu jee kais, vi kata get redi for bukak-ke-keee.... ja Tony Pulis peaks eriline transvestiit olema kui ta ei kasutaks ära vägistamise võimalust.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustmängu ei näinud, aga su sõna selle peale (et peksti).
daivida, et vastastele potentsiaalselt kätte maksta/tagasi teha, võttes risk, et läheb nii nagu (päriselt) läks ja süvendada iseenda vitupea-kuvandit? jah, kõlab küll nagu keskmise (lõuna-ameerika) jalgpalluri mõtlemine. lisaks - seda enam hakatakse talle kossi sõitma, sest kohe kui ta reaalse põhjusega pikali on, ütleb vastane kohtunikule, et till daivib jälle ja let it be.
lõppeks:täpselt samasugune nõiaring nagu evra-keiss. väike luisa peab ise sellest välja hüppama elik enda jaburused ära lõpetama, mitte "ma ei teind midagi/mul pohhui kui mulle daiver öeldakse" mantrat edasi paugutama. natuke veel ja tehakse tema peal veel üks näidispoomine.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustTerry on samuti väidetavalt rõve rassist aga kui palju meedia sellele tähelepanu pööras?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustTeemasse ei hakka jaurama, aga kui sa tsiteeritud jupi kohta just eepilist researchi ei teinud, siis ära oleta. Teinekord on ikka parajalt lol siin erinevates teemades lugeda, kuivõrd meedia just nende mehi kiusab.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustNo kuule, Briti meediaväljaannete spordiuudiseid jälgisin ikka küll ja sellest ei teinud meedia ikka pooltki nii suurt mulli kui Suareze omast. ManU - Liverpool mängule mis oli esimene pärast Suareze bänni pandi kohe nii suur kell külge, et anna olla. Juba Terry lühem bänn näitab Briti mängijate eelistamist. Kui FA tahaks rassismile tõelist pitserit peale panna, oleks Terry sama pika mängukeelu saanud. Rassismi puhul ei tohiks ju vahet olla, mitu korda sa rassistlikut väljendit kasutad.
Carry on.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
zip ot: Terry ja tema meeskond käitusid teadlikumalt, oskuslikumalt + emmi pikkust ple nüüd vaja mõõta.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustSuarez on syydi, et kohtunikud eksivad .
Sense has just been made.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar