Lõppkokkuvõttes loeb ju see, et eelnevalt tehti viga. Õigluse printsiip või nii. Väravalöökide ja ohtlike momentide poolest jäite alla.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
ära siis ulu. viga on sinus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustNoh üks on kindel, always the victims ulgu on siin nüüd pikalt.
G. Neville SkySportsis: "The linesman panicked and just bottled it."
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustNoh üks on kindel, always the victims ulgu on siin nüüd pikalt.How dare you? You have stolen my dreams, my childhood.
Banging your head against a wall, burns 150 calories an hour
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustSeekord täiesti põhjendatult. Mine vaata olukord veel korra üle. Everton oli täna küll parem meeskond, aga see ei vabanda välja sellist tegutsemist kohtuniku poolt. Naeruväärne.
G. Neville SkySportsis: "The linesman panicked and just bottled it."Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
krat, marvellus, sinu viimase aja poste siin lugedes tekib tunne, et mingi Live fänn lõi sul pruudi üle.
Igaljuhul hakkangi ulguma, nädalast nädalasse on otsustega pepusse torgitud ja tänane oli kohe kirsiks tordil. (Arse võis ju eile sulust ise värava lüüa.)
Mängust võiks öelda, et kui teine poolaeg läks samamoodi edasi nagu esimene lõppes, oli tunne, et me imeme sisse, aga Evertoni kõva surve lõpuks väsitas neid ennast ära ja viimased kümme minutit oli võit meie võtta. Üldiselt palju närvi ja paanikat ning seda 'meie stiilis' mängu ei saandki mängida, pigem nagu vaadati kuidas ellu jääda. Sterlingult kahjuks kõige halvem esitlus esitiimi eest siiani, liiga suur mäng liiga väikse poisi jaoks ja Wisdom samuti, kuigi ta võis ka kannatada Anzhi mängu väsimuse üle. Enrique alustas väga koledalt, kuid teisel poolajal hakkas vana vormi leidma. Ega miskit, hambad ristis edasi.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustkrat, marvellus, sinu viimase aja poste siin lugedes tekib tunne, et mingi Live fänn lõi sul pruudi üle.
Igaljuhul hakkangi ulguma, nädalast nädalasse on otsustega pepusse torgitud ja tänane oli kohe kirsiks tordil. (Arse võis ju eile sulust ise värava lüüa.)Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Eos kas Liverpool on Evertonist ees tabelis? ja miks see suarez nii lohh on, kahju et teil selline haige koer ründes mängib, võibolla oleksite muidu top 10 kui korralik ründaja oleks.
ma olen pooltroll, aga nahhui teil on siin foorumis mingi 20-30 venda ja asjalikke poste pole üldse, kõik vaatavad kodust eemal mänge? et midagi asjalikku mängust ei kirjutata, vaid mingit mõttetut sitta - kui äge Suarez on ja kui sitt kohtumik on?
Kommentaar
-
Ei viitsi rantida ausaltöeldes enam. Kahju lihtsalt, et jällegi rööviti punktid ära. Aga ega me tegelikult ju mängupildi poolest niiväga ei väärinudki neid. Pidavat olema hea tiimi märk sita või mitte parima mänguga punktid ära tuua. Täna peaaegu oleks toodud, kui kohtuniku järjekordset käkki poleks olnud. Aga positiivne on see, et suarez leidis väravavõrgu paar korda üles ja oli rohkem sellistes ründaja positsioonides, kuhu ta tavaliselt väga ei satu. Kaptenilt ka hea mäng. Wisdomi ja Sterlingu kogenematus oli tänase mänguga näha.
Aga onwards and upwards, nii mõndagi positiivset saab välja tuua.
PS! Suareze celebration oli väga äge, tõi kohe naeru suule
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustEos kas Liverpool on Evertonist ees tabelis? ja miks see suarez nii lohh on, kahju et teil selline haige koer ründes mängib, võibolla oleksite muidu top 10 kui korralik ründaja oleks.
ma olen pooltroll, aga nahhui teil on siin foorumis mingi 20-30 venda ja asjalikke poste pole üldse, kõik vaatavad kodust eemal mänge? et midagi asjalikku mängust ei kirjutata, vaid mingit mõttetut sitta - kui äge Suarez on ja kui sitt kohtumik on?
Kommentaar
-
Algselt postitas RedMike Vaata postitustPS! Suareze celebration oli väga äge, tõi kohe naeru suule
inimese maine on niigi kehv ja nüüd otsustas ta provotseerida vastase treeneripingi ees?
inglise jalgpalliavalikkus on suht hämmeldunud, see ei tundu mõistlik
Algselt postitas David Moyes
he is going to have to dive in front of a lot of managers nowGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar