Algselt postitas zip
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustinimese maine on niigi kehv ja nüüd otsustas ta provotseerida vastase treeneripingi ees?
inglise jalgpalliavalikkus on suht hämmeldunud, see ei tundu mõistlik★★★★★★
Kommentaar
-
Liverpooli peamine probleem pole mitte ründaja, nende puudumine, vaid keskvälja madal tootlikus - ei suudeta tekitada korralike löögivõimalusi, ega panustata ise väravatega. Meil on väravalööjaid, löödud väravaid pea poole vähem kui tippudel.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustLiverpooli peamine probleem pole mitte ründaja, nende puudumine, vaid keskvälja madal tootlikus - ei suudeta tekitada korralike löögivõimalusi, ega panustata ise väravatega. Meil on väravalööjaid, löödud väravaid pea poole vähem kui tippudel.
Kommentaar
-
Löökide hulk ei ole tähtis. Kui tippudel on sisuliselt iga teine löök täpne, siis meil iga viies (täna sisuliselt iga neljas http://www.liverpoolfc.com/news/late...ta-match-stats).
Käesoleval hooajal oleme suutnud kahes mängus antud % viia 50 ja enamani - mõlemad mängud võitsime.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
When asked for his reaction, the Scot said: "I thought it was great. I actually quite liked that and it's the sort of thing I'd have done if I'd have scored."
Rodgers described the celebration as nothing more than Scouse wit and, when asked for his view on diving, referred to the example of Everton captain Phil Neville who was booked in the first half for a poor attempt at a dive - for which he later apologised.
"Do you want me to talk about Phil Neville?" Rodgers added. "Don't start me."see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustmarv3llous hoidku oma idiootlikud tatipritsmed endale. Kaheldav otsus? Sünni uuesti!Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Hea, et ma mängu ajal siin ei käi, satub ju siia igasuguseid purulolle idioote. Aga lõppkokkuvõttes oli päris hea andmine ja viik enam-vähem õiglane tulemus. Everton on meist tublisti kogenum ja soliidsem sats hetkel, nii et mis ikka kurta.
Mängijatest tegid supertöö Skrtel-Agger, eriti teisel poolajal. Stevie kogub ka vaikselt vormi, mis on lootustandev. Suso kiirest kadumisest mänguuttu on veidi kahju, aga pole poiss veel lihtsalt valmis.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustTore oleks muidugi enne suu vahtu ajamist üldse aru saada milles case oli - selgitasin zipi küsimusele vastuseks mida kohtunikud näha võisid. Kaheldavate otsuste jutt oli üldine, antud situatsiooni suhtes ma isiklikku seisukohta ei avaldanud otseselt. Aga paranoia ja hüsteeria jutule andsid muidugi kohusetundlikult oma 2 senti. Tubli.★★★★★★
Kommentaar
-
Tegelikult võinuks me mängu purki pista juba teise poolaja algul, kui Sterling ilusa kiire kontraga koos LS'iga ründesse paiskus ja kahjuks otsutas ka ise peale lüüa, kui oleks pidanud hoopis LS'ile söötma, kes kasti keskel täiesti vaba oli. Lihtne olnuks sealt sisse koksata. Peab andeks andma, noor poiss, aga pahameelt tuli ka meeskonnakaaslas(t)elt sellest raisatud olukorrast.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustSaa'nd aru, et su jutu juures ei meeldinud mõnele see, et pea esimeste seas lendad siia sellise always-the-victim ja hakake-nüüd-ulguma -jutuga. Et noh, milleks. Ka see polnud ju asjalik diskussioon, mida eeldatavasti siin teemas niikuinii kunagi pole olnud. end'o'story.
Kuni järgmise korrani!Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar