okei, magasin maha siis ...hakkasin mõtlema, et järjekordne untsu läind noorus.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Mingi seljahädaga on seni mängust eemal olnud. Kahjuks ei tea, milles too seljahäda täpsemalt seisneb ning ei saa hetkel meite meedikute peale karjudasee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Panen paar videot siiagi siis pubis toimunust enne mängu Newcastle vastu.
Steve G ja Luisi laulukesed.
Uskumatu elamus. Elu parim pubielamus kindlasti.
FOAR ja YNWA!
Selle youtube konto alt leiab veel videosi pubist.
Üldiselt väga vinge tripp oli. Kahjuks endiselt jäi võit nägemata. Kolme mängu koha pealt olen vaatamas käinu ja saldos kaks viiki ning üks kaotus.. Ehk järgmine aasta näkkab ka selles mõttes, et näeb võidu ära.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustHuntelaari'st pasundab meedia - see oleks tõesti midagi ägedat, aga rahateemasid silmas pidades siiski väga ebatõenäoline.
HUNTELAAR on üks maailma parimaid lõpetajaid ning ehe näide on kui newcastlega mängus Shelvey 3 100% võimalust ära vussis. HUNTELAARiga oleks seis kindlasti teine olnud.
Ole sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
Peab ka raha korjama ning tulevikus tripi Anfieldile ära tegema.
Homsest mängust siis nii palju, et põhimeeskond jäi koju ja Pacheco võeti ikkagi kaasa. Ju ta pileti U21 eest mängides sai. Ngoo aga jääb ka koju, sest viisaga ei saadud kõike korda.
Liverpool squad in full: Jones, Gulacsi, Cole, Assaidi, Pacheco, Henderson, Coates, Downing, Wilson, Carragher, Suso, Shelvey, Coady, Yesil, Flanagan, Wisdom, Robinson, Morgan, Sama.
Kommentaar
-
Kõlab kummaliselt, et CLis ja Bundesligas tegusid tegev meeskond enda põhiründaja keset hooaega maha müüb.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Eks see ole muidugi puhas matemaatika - kas tulusam on mees maha müüa või mängitada ja saavutada asju ning seeläbi tulu saada + fännid ei saada klubi pikalt.
Seni on tema lepingu osas aga kindlalt ja selgelt välja öeldud, et detsembris räägitakse sellest.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
*Nüüd sa ajad midagi sassi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas StokEi aja. Ajaxi superstaar läks meediakellade kõlinal Reali, sealt visati Milani, sealt visati Schalkesse. Ma ei tea, miks tal Realis ja Milanis ei sobinud, aga sellist Liverpooli ka ei tahaks. Las paugutab Schalkes edasi, igati austust vääriv klubi ju.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustTäna võiks Morganit kasutada Yesili asemel.★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar