Ärge siis unustage, et Venemaa asub palju rohkem ida pool kui Britistan. Sellest tulenevalt algab tänane mäng kell 19:00.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustÄrge siis unustage, et Venemaa asub palju rohkem ida pool kui Britistan. Sellest tulenevalt algab tänane mäng kell 19:00.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokEi taha mingit Huntelaari. Kuigi 29-aastane nürijalg* passiks Liverpooli imehästi.
* see, et ta eelmisel aastal Bundesligas hästi paugutas, on juhus. Üks Reali dropout meil juba on.
Kommentaar
-
The Reds team in full is: Jones, Wisdom, Carragher, Coates, Flanagan, Shelvey, Henderson, Coady, Downing, Cole, Morgan.
Subs: Gulacsi, Wilson, Robinson, Assaidi, Pacheco, Suso, Sama.
Mis asi see on? Puha inglaste algkooseis, kui mõni leegionär välja jätta. Noh, alati on võimalik Hispaania armaada "päästma" tuua, kui päris jamaks läheb.
Kommentaar
-
Tundub nii, et mingid vennad peavad ennast ribadeks jooksma ja vastaseid väsitama, et pärast värsked, kiired ja osavad jalad sisse tuua.
Igatahes hakkas süda rinnus kiiremini pekslema tolle koosseisu peale.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kui meie omadel on selge plaan mängida peaga (mõtestatult) ning sellest tulenevalt äktsionit pole (kuna kvaliteet seda ei luba), siis Anži... ma ei saagi aru, mida nad seal teevad, sest vaevalt nad nii kehvad saavad olla, et ainult meite eskimustest plaanivad elada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustSelle koosseisuga arvasin, et tuleb piinlik imeng, a näe poisid tegid natuke ka au endale. Üks asi oli ka õige taktikaga läheneda, viis kaitses. Kahju sellest tobedast väravast, nüüd läheb grupis väga napikaks. Vahetusest Suso oli väga terav.FC Flora
Kommentaar
-
Eks Coleil tahtmist peabki olema, sest tal selle jalkamängimis-värgiga on suht nüüd või mitte kunagi. Aga mitte ei saanud esitusega rahule jääda ja endiselt, ükskõik mis mänguminut, on selline lõust ees et kohe annab otsad. Ka Morganist oli rohkem kasu.
*väike kink Young Boysilt üllatuslikult ka teisel korral Udineset seljatada ja grupi saatus vägagi lahtiseks jätta.★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar