Algselt postitas $$$
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Cole on olnud väga tubli - rügab kaitses ja ründes. Andis Shelvey'le ilusa söödu, kes meetri-kahe pealt palli peaga tühja väravasse koksas. Samas peale igat kiiremat liigutust (kui näidatakse õhku ahmivat Cole'i) on hirma naha vahel, sest kardan, et igal hetkel krabab ta rinnust kinni ja kukub pikali.
Seis muidu võiks vabalt olla mingi 4:0 vms, sest Henderson ja Suso ei suutnud 1:1 olukorda kotti panna ning Skrtel'i löök võeti joonelt ära. No on värdajad - ei taha alla andasee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kõigepealt näitas too Trafficu laulja, kuidas on vaja väravaid lüüa ning lõpuks mingi YB vend veel. No tra, ei ole tegelikult väga raske seda näsa kotti panna, ei ole noh. Tra küll muidugi tehke enda elu raskemaks.
YB omad olid muidugi tublid - järjekindlad. Silmad põlevad.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Nägin ainult teist poolaega. Inglise messi lõi värava, vähemalt sain naerda. Aga okei teise poolaja tegi, esimesel poolajal olevat lausa platsil parim meees olnud. Ikka ei taha teda, tee mis tahad.
Aga probleem tundus mulle selles olevat, et liiga palju mehi positsioonist väljas. Kahju, et Wisdomi pidime välja võtma ja Hendo kaitsesse lükkama. Ta ei ole äärekaitsja. Samuti ei ole Downing äärekaitsja. Ning kui ühte kahest, Allen või Lucas, platsil pole, siis keskelt lihtsalt tullakse läbi. Sahin ei meeldi. Võiks mingi vormi leida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar