320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Kivi77 Vaata postitust
    Ma pakun et üle viigi siit ei tule.
    That's the spirit!

Siia peaks striim tekkima: http://www.thefirstrow.eu/watch/1564...ampton-fc.html

Kommentaar

Issand jumal. See ei tähenda, et ma võitu ei loodaks. Võitu on vaja nagu õhku.

Kommentaar

Kuna striimidega tundus kasin, panin oma rootsikeelse satipildi ka striimima. Pilt tundub natuke ilusam kui wiziwigis saadavatel ja zip jagatud lingil. Stabiilsust küll ei garanteeri...
        bitrate peaks 700 ringis olema

Kommentaar

See post tuleb peale mängu üle vaadata, kuhu Shelvey lõi, võimalik ka, et vajab väljavahetamist.

Kommentaar

Tundub, et see woodworki haigus hakkab jälle kummitama. 1 post ja 1 latt. Kui õigesti mäletan siis eelmine mäng Spursiga löödi ka vähemalt 1 kord mingi raami pihta.
            Aga Shelvey löök oli muidugi võimas, oleks sisse läinud oleks tõeline screamer olnud.

Kommentaar

Algselt postitas KingK Vaata postitust
              Kuna striimidega tundus kasin
              Tänud. Oleks pidanud kohe siia vaatama, kuna wiziwig ja livetv.ru ei toitnud eriti. Mäng on muidu päris ilusti kontrolli all, nüüd oleks vaja teist kiiresti. Muidu pühakud karistavad ära, nagu siin poolaja lõpus näha oli.
              Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
              Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas KingK Vaata postitust
                Tundub, et see woodworki haigus hakkab jälle kummitama. 1 post ja 1 latt. Kui õigesti mäletan siis eelmine mäng Spursiga löödi ka vähemalt 1 kord mingi raami pihta.
                Aga Shelvey löök oli muidugi võimas, oleks sisse läinud oleks tõeline screamer olnud.
                Sterling kolistas vist jah.

Kommentaar

jaaa, get in there!!! Seis peaks olema küll 4:0 mitte 1:0, aga muidu super mäng siiani vaatamata postile ja latile ja andmata pennule ja olematutele sulgudele.
                  Corner taken quickly...

Kommentaar

Asi on juba seal maal omade postide, lattide ja häbemega, et löödud värav tõmbab õnnest silma vesiseks.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Üldiselt same old story. Hea, et ära lõime lõpus. Mäng suht koht kontrolliall. Ära ei tohiks kindlasti anda seda aga eks teine poolaeg näitab. Paar väravat võiks moe pärast veel lüüa.
                      FC Flora

Kommentaar

Oleks võinud ikka teise ka ära lüüa. Aga 3 punkti- peab meeldima.

Kommentaar

Mängu ei oska kommenteerida, sest jäi suurem osa nägemata, aga Suareze kollasest on kahju. Nüüd ilma ründaja West Hami vastu... Oleks siis asja eest antud.

Kommentaar

Võit on võit, kuid tegutsemine viimasel kolmandikul jätab endiselt soovida ja päris kõvasti. Upton Parkilt tuleb nüüd kuidagi eluga tulema saada.

E: Enrique on endiselt ülimalt fantastiline.
                            FC Flora

Kommentaar

Kui Agger poleks ära löönud olekski see ryndajate raisatud võimalused ja 0-0 lõppseis olnud, ega ma palju mööda ei pannud.
                              Hea et 3p tuli ära päeva lõpuks. Arsenal suutis kodus Swanseale kaotada.

Kommentaar

Esimene poolaeg oli päris kena, võimalusi oli palju rohkemaks kui 1-0, teine poolaeg oli ülimalt igav, kui paar viimast minutit välja jätta, kus olid väga head võimalused 2-0 lüüa. Suarezeta West Hami vastu läheb küll väga raskeks, tõenäoliselt ei toimu seal mängus vastaste värava all mitte midagi. Enrique on väga heasse vormi saanud. Tiim nägi Lucasega palju parem välja. Suarez on see hooaeg söötma hakanud ja väga hästi veel. Gerrard tegi üle pika aja ühe hea mängu. Kellegi üle väga vinguda ei olegi.

Kommentaar

Working...
                                X