Sturridge 15miga oleks küll paras nali jälle.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
puhas gifi materjal kui sturridge järjekordselt suarezele ei sööda, mille peale see kätega maad taob ja muudel viisidel enda rahulolematust väljendab. teie see reality-asi muutuks samuti glamuursemaks, kui kesk hooaega nii koloriitne kuju truppi lisanduks.
ja tegelt muutuksite ohtlikumaks ka kui sterling ja suarez äärtel ning sturridge keskel oleks. (-maks, mitte tingimata -ks, winkwink.)buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustpuhas gifi materjal kui sturridge järjekordselt suarezele ei sööda, mille peale see kätega maad taob ja muudel viisidel enda rahulolematust väljendab. teie see reality-asi muutuks samuti glamuursemaks, kui kesk hooaega nii koloriitne kuju truppi lisanduks.
ja tegelt muutuksite ohtlikumaks ka kui sterling ja suarez äärtel ning sturridge keskel oleks. (-maks, mitte tingimata -ks, winkwink.)
Gifidest rääkides:
Kommentaar
-
Ei tea jah, mida Sturridge'ile seal Chelseas õpetatakse... läks Boltonisse laenule ja mida aega edasi, seda vähem isetses ning jätkas sama rida Chelseas... langeval joonel.
Tänase sissekande lõpuks siis palju rauda Daggerile.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Meie FA karika vastane 3. ringis on niisiis Mansfield Town, Conference'i hetkel 8. sats. Telekaamerad vast valgustavad Field Milli, sest üle aastate tõsisema kapseti võimalus ju olemas.
PS Jah muidugi on ülekanne - juba näen, et mäng on pandud pühapäevale 6. jaanuarile, kell 18 Eesti aja järgi.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Villa on mänginud muidu tõusvas joones ja... üks väikene ketukas kuluks neile ärasee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustPhotoshopist oled kuulnud?
Liverpooli ja Evertoni vahel ei ole tegelikult platsiväliselt kaugeltki sellist rivaliteeti nagu siin armastatakse ette kujutada. Eriti kui tegemist on lastehaigla külastusega.
A noh kuti nägu on muidugi priceless.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
LFC @nexlions v Singapore: Fulton, McLaughlin, Smith, Jones, Heaton, Lussey, Morgan, Dunn, Yesil, Pelosi, Ibe.
Hetkel käimas siis, kohe algab teine poolaeg. Liverpool 1-0 ees, aga vastased on üllatavalt teravad ja kiired. Yesili lõi järjekordselt väga ilusa värava, kannaga seekord. Pärast vigastust hakkab tal juba looma. 2 suurepärast väravat kahe mänguga. Nii jätkata!
Striimi kah, kel tööl või mujal igav :
Kommentaar
-
Algselt postitas RedMike Vaata postitustStriimi kah, kel tööl või mujal igav :
http://livesport4u.com/stream1.htmlthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar